RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Xray XB8TQ [打印本頁]

作者: Timothypychan    時間: 2006-6-14 12:35
標題: Xray XB8TQ
complete review of XRAY XB8TQ HK$4150.....

http://www.rcinfos.com/2006/2006 ... hp?id=0&lang=gb
作者: WTO    時間: 2006-6-14 12:50
但啲料真係好靚 7075t6 , hudy steel. $已平過kyosho 777 sp2

期望XRAY出Truggy
作者: Timothypychan    時間: 2006-6-14 12:57
原帖由 WTO 於 2006-6-14 12:50 發表
但啲料真係好靚 7075t6 , hudy steel. $已平過kyosho 777 sp2

期望XRAY出Truggy

這架TQ版係非常令人驚喜, D料好過XB8, 不過平成千元.
作者: gary    時間: 2006-6-14 14:31
呢架野都出左唔小時間啦~~
作者: WTO    時間: 2006-6-14 14:34
原帖由 gary 於 2006-6-14 14:31 發表
呢架野都出左唔小時間啦~~

我哋當然知啦...係咪開post都唔得呀
作者: gary    時間: 2006-6-14 15:32
原帖由 WTO 於 2006-6-14 14:34 發表

我哋當然知啦...係咪開post都唔得呀

噢~~我點知你知唔知姐,D語氣咁唔友善架~~
作者: WTO    時間: 2006-6-14 15:40
原帖由 gary 於 2006-6-14 15:32 發表

噢~~我點知你知唔知姐,D語氣咁唔友善架~~

我問你係咪開post都唔得呀? 何來唔友善呢?
topic係討論架XB8TQ而唔係問幾時出
唔該你睇清楚topic講乜先答咀.

作者: 5115979    時間: 2007-6-29 20:39
c兄我想问下香而家仲有xb8r啊??价位大约几多啊??

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2