RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: M05PRO TAC SPEC完成 [打印本頁]

作者: ftbingobingo    時間: 2009-6-29 02:13
標題: M05PRO TAC SPEC完成
加左新CVD, 珠差, 碳軸, 硬杯.......油壓, 金屬六角, 散熱同電子野由架舊M03拆出尼, 由9551轉用9451SERVO......加殼玩得
作者: li5115    時間: 2009-6-29 04:23
What body to be used?
作者: ftbingobingo    時間: 2009-6-29 04:36
What body to be used?
li5115 發表於 2009-6-29 04:23

should be mini-cooper or swift, but will install GTR to test for "STREET KING RACE" too
作者: Delta.    時間: 2009-6-29 05:29
好靚波,有無個試車報告呀.........
作者: 衫魚仔    時間: 2009-6-29 06:31
look very nice~
作者: albertau2011    時間: 2009-6-29 08:40

作者: quakequake    時間: 2009-6-29 09:15
好靚喎,快D測試下啦!

作者: lung1    時間: 2009-6-29 12:03
frankie 好快手wor~
幾時入tc啊~!
作者: COLT仔    時間: 2009-6-29 13:01
等待試車報告  
作者: ftbingobingo    時間: 2009-6-29 13:58
frankie 好快手wor~
幾時入tc啊~!
lung1 發表於 2009-6-29 12:03

應該星期四/六玩全日, 一齊好嗎
作者: AMAT    時間: 2009-6-29 18:08
我都唔知幾時先可以攞到我果架......唉!
作者: 清清    時間: 2009-6-29 18:34
AMAT 發表於 2009-6-29 18:08

使唔使我幫你…、砌、試車
作者: AMAT    時間: 2009-6-29 20:09
使唔使我幫你…、砌、試車
清清 發表於 2009-6-29 18:34

唔駛,家陣我唔識砌咩!?
作者: 清清    時間: 2009-6-29 20:16
唔駛,家陣我唔識砌咩!?
AMAT 發表於 2009-6-29 20:09

唔係話你唔識砌,而係你無時間想幫下你
作者: AMAT    時間: 2009-6-29 20:18
唔係話你唔識砌,而係你無時間想幫下你
清清 發表於 2009-6-29 20:16

邊個話我冇時間砌先!?
作者: 清清    時間: 2009-6-29 20:22
AMAT 發表於 2009-6-29 18:08
邊個話我冇時間砌先!?
AMAT 發表於 2009-6-29 20:18

咁我誤會囉
作者: 衫魚仔    時間: 2009-6-29 20:22
重心真係好低.......幾時先返parts~!!
星期五返parts就好喇~!!
作者: AMAT    時間: 2009-6-29 20:47
咁快返PARTS....邊引到你地頂唔住去買車唧!?嘿嘿!
作者: lung1    時間: 2009-6-30 00:41
應該星期四/六玩全日, 一齊好嗎
ftbingobingo 發表於 29/6/2009 13:58

ok ar~
GOGOGO!!
作者: smallfaifai    時間: 2009-6-30 00:50
好正呀frankie!星期四如果我入TC要睇真D!
作者: byron.C    時間: 2009-6-30 20:44
冷靜 ~~~ 等有車殼版本...
作者: ftbingobingo    時間: 2009-6-30 21:06
冷靜 ~~~ 等有車殼版本...
byron.C 發表於 2009-6-30 20:44

似乎買"dry"版加番M03 option係抵d, 但係早買早享受, 比多幾舊係值既
作者: 楓仔    時間: 2009-6-30 21:28
諗諗下,差不多成千元一部膠件車,同其他加多少少的4WD靚料車比 (e.g. a210ss , mrr2 2.1v , atlas,VM II etc.)
好像唔太化算.....?????  不過今日都出左車.....
作者: ftbingobingo    時間: 2009-6-30 21:47
諗諗下,差不多成千元一部膠件車,同其他加多少少的4WD靚料車比 (e.g. a210ss , mrr2 2.1v , atlas,VM II etc.)
好像唔太化算.....?????  不過今日都出左車.....
楓仔 發表於 2009-6-30 21:28

消費品, 使得過癮咪得law, 玩都要計到咁盡好似返工/供樓/做生意咁為咩? 我以前都會諗"底唔底"依個問題, 依家覺得"玩得/砌得開心就最抵", 好似師兄咁出左車係咪爽d呢
作者: 楓仔    時間: 2009-6-30 21:57
消費品, 使得過癮咪得law, 玩都要計到咁盡好似返工/供樓/做生意咁為咩? 我以前都會諗"底唔底"依個問題, 依家覺得"玩得/砌得開心就最抵", 好似師兄咁出左車係咪爽d呢
ftbingobingo 發表於 2009-6-30 21:47

其實只係想買左先,不過冇乜興趣砌.....
架VM II都冇心機砌......
作者: ryancmlam    時間: 2009-6-30 23:01
YES. totally agree "消費品, 使得過癮咪得law"
作者: minimini    時間: 2009-6-30 23:45
ftbingobingo 發表於 2009-6-30 21:47

完全同意.........

如果吓吓計住 "抵唔抵"........咁不如唔好買唔好玩.........慳番 d 錢......咁就最 "抵".......
作者: smallfaifai    時間: 2009-7-1 15:02
完全同意.........

如果吓吓計住 "抵唔抵"........咁不如唔好買唔好玩.........慳番 d 錢......咁就最 "抵".......
minimini 發表於 2009-6-30 23:45

完全贊同!最緊要玩得過癮!
當然,有抵o既o野我會加速入貨,哈哈哈哈~~
作者: li5115    時間: 2009-7-2 02:48

都等咗咁耐唔差在果小小。
決定買 普通版,因為大部份 option 巳經在手。
等 金屬頭轉向杯,轉向 和 摩打座 到齊就開工。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2