RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 各位師兄的F1幾耐洗一次珠差? [打印本頁]

作者: 水深火熱    時間: 2009-6-30 21:49
標題: 各位師兄的F1幾耐洗一次珠差?
各位師兄的F1幾耐洗一次珠差?
小弟的F103GT係球場玩,玩一次洗一次 。磨親珠片都2個鐘打上 好麻煩。唔知各位幾耐洗一次呢?
作者: nastyboy    時間: 2009-6-30 22:52
我好懶,玩到認為D彎吾順吾圓先整.........
作者: 水深火熱    時間: 2009-7-1 08:10
2# nastyboy
咁D珠米好容易磨蝕咯?
作者: kiev    時間: 2009-7-1 08:21
3# 水深火熱

我每次玩完落 D 油算 ... 廿幾蚊整乜鬼又唔係去比賽 ...
作者: Angtr    時間: 2009-7-1 09:10
齌用air gun清麀..落油算,
作者: 水深火熱    時間: 2009-7-1 15:09
多謝各位的經驗.可能我玩車嘅地方比較多塵,所以大概3排電後珠差轉起身就有喇喇聲,入邊D珠就黑曬,所以逼住要洗洗佢.我多手,仲次次都順便洗埋bearing,所以耗時較長.
作者: 水深火熱    時間: 2009-7-1 15:10
4# kiev

如果下下3排電就換珠差,都幾重皮啊師兄
作者: TMS    時間: 2009-7-1 16:37
有冇落珠差油...
作者: 水深火熱    時間: 2009-7-1 22:57
8# TMS

有啊,阿蘇士白色油黑字.
作者: wingwing    時間: 2009-7-1 23:40
唔順就整...
作者: manman1999    時間: 2009-7-2 00:26
個珠差一直都教得唔理想,一直都偏緊算...
作者: wa123    時間: 2009-7-2 02:52
冇落珠差油...
作者: McKin    時間: 2009-7-2 03:10
好心珠叉片十幾蚊就唔好慳啦...磨到手痛又何必
作者: kiev    時間: 2009-7-2 05:34
我係通常玩到大餅爛或珠差跣先 check 下使唔使換 ... 沙塵呢 D 搵張廁紙抹下咪算 ...

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2