RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 原裝 2.4g 版 d fet 頂唔頂得住atm 隻stock motor 架? [打印本頁]

作者: ellis    時間: 2009-7-18 10:28
標題: 原裝 2.4g 版 d fet 頂唔頂得住atm 隻stock motor 架?
原裝 2.4g 版 d fet 頂唔頂得住atm 隻stock motor 架?
作者: wongching    時間: 2009-7-18 11:19
都ok...但改會好d...
作者: 800mah    時間: 2009-7-18 11:59
2.4G 板, 唔止 Stock, AD Stock, Stock R 都用到架
作者: scalpel    時間: 2009-7-18 12:12
2.4G 板, 唔止 Stock, AD Stock, Stock R 都用到架
800mah 發表於 2009-7-18 11:59

Exactly!!! No problem at all!
作者: ellis    時間: 2009-7-19 09:15
咁就好喇, 無時間叠fet, 好彩原裝都夠玩, 其實有邊度可以即場叠fet呢?
我呢d 返工日夜癲倒既人, 好難話放低架車俾人整, 除非可以即場整啦..........呵
作者: 800mah    時間: 2009-7-19 09:17
咁就好喇, 無時間叠fet, 好彩原裝都夠玩, 其實有邊度可以即場叠fet呢?
我呢d 返工日夜癲倒既人, 好難話放低架車俾人整, 除非可以即場整啦..........呵
ellis 發表於 2009-7-19 09:15

其實我見MMS都可以即場整的

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2