RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: tt01 23t魔打齒比 [打印本頁]

作者: ac1111hk    時間: 2009-8-24 20:34
標題: tt01 23t魔打齒比
我用tt01    25/55     用星星23t魔打....v16r電變...
會唔會勁得濟?我怕佢會好快過熱...驚個電變頂唔順...因為金日開左幾min行都有小小熱啦....係咪勁得濟?
作者: niko仔2    時間: 2009-8-24 21:29
唔驚,我都係咁啦~
最多咪過熱個時,無左過後波
作者: ac1111hk    時間: 2009-8-25 00:13
唔驚,我都係咁啦~
最多咪過熱個時,無左過後波
niko仔2 發表於 2009-8-24 21:29

下,,,,,等下會唔會有返?
作者: ~CCXR~    時間: 2009-8-25 00:32
i use 22/58
作者: niko仔2    時間: 2009-8-26 13:33
下,,,,,等下會唔會有返?
ac1111hk 發表於 2009-8-25 00:13

等個電變無咁熱就會有返ga la
作者: AMG    時間: 2009-8-26 13:49
v16r電變係邊隻?
小弟完全唔識關於電變既野....
如果用23t 星星魔打 用邊一隻電變最好?
用價錢上黎計的話~
作者: ac1111hk    時間: 2009-8-26 13:52
等個電變無咁熱就會有返ga la
niko仔2 發表於 2009-8-26 13:33

唔該哂.....琴日玩左....同師兄講既一樣
作者: ac1111hk    時間: 2009-8-26 13:54
v16r電變係邊隻?
用價錢上黎計的話~
AMG 發表於 2009-8-26 13:49

我冇圖係手話唔到比你知....v16r我貪佢平..180$左右  有前後波..不過後波得10秒...好似可以頂到10t左右...唔知有冇錯
作者: AMG    時間: 2009-8-26 13:58
頂到10t=.=點解23t都會過熱
有冇d平靚正既電變:p大約玩到21t就夠了
thx~
作者: niko仔2    時間: 2009-8-26 13:59
v16r電變係邊隻?
用價錢上黎計的話~
AMG 發表於 2009-8-26 13:49

如果比我買,我會買TPM8R
因為,如果有咩事都可以攞去深水埗度整
同埋價錢都唔係比V16R貴好多
作者: AMG    時間: 2009-8-26 14:26
如果比我買,我會買TPM8R
因為,如果有咩事都可以攞去深水埗度整
同埋價錢都唔係比V16R貴好多
niko仔2 發表於 2009-8-26 13:59

其實都係唔多明..有冇圖果D?因為對電變真係完全唔熟...
作者: niko仔2    時間: 2009-8-26 14:56
借C兄條link用~
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... amp;highlight=TPM8R

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2