RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手S15車殼完成度1% [打印本頁]

作者: 阿業阿業    時間: 2009-9-3 00:26
標題: 新手S15車殼完成度1%

今日買左包圍,但係唔敢痴住....係咪用aa膠痴得架喇???本人第一次整殼...有咩注意既地方???
[attach]297531[/attach]
作者: free14hk    時間: 2009-9-3 00:41
加油加油.....我都買左s15 ... 個包圍你係邊度買ga?? 有幾多件同幾$呢??
我都想知下...用咩膠水..???因為用aa膠....會白化wor =.="
重有放完水貼..係咪要再噴光油ga??定噴d什麼呢??
各師兄請指點下......thx ...
作者: 阿業阿業    時間: 2009-9-3 00:46
加油加油.....我都買左s15 ... 個包圍你係邊度買ga?? 有幾多件同幾$呢??
我都想知下...用咩膠水..???因為用aa膠....會白化wor =.="
重有放完水貼..係咪要再噴光油ga??定噴d什麼呢??
各師兄請指點下......thx ...
free14hk 發表於 2009-9-3 00:41

CT買架,你打電話問下仲有無~
作者: 事但    時間: 2009-9-3 00:53
aa膠+爽身粉好堅!好似AB膠,混合膠咁整
作者: 亞嵐    時間: 2009-9-3 01:08
好正呀...攪到我都想買添...
作者: 阿業阿業    時間: 2009-9-3 01:22
事但 發表於 2009-9-3 00:53

下,可唔可以長細d講下點+爽身粉??
作者: free14hk    時間: 2009-9-3 01:23
事但 發表於 2009-9-3 00:53

咁樣真係得ga??混合膠咁整??jei係點整??
作者: 事但    時間: 2009-9-3 01:51
下,可唔可以長細d講下點+爽身粉??
阿業阿業 發表於 2009-9-3 01:22

買京商零件有個透明膠嫁嘛,可以之d好水既AA膠落去,再加爽身粉,溝暈佢,就得,唔明問老B OR 肥良都得嫁啦
作者: 阿業阿業    時間: 2009-9-3 02:31
買京商零件有個透明膠嫁嘛,可以之d好水既AA膠落去,再加爽身粉,溝暈佢,就得,唔明問老B OR 肥良都得嫁啦
事但 發表於 2009-9-3 01:51

好,聽晚試下痴先~
作者: Wayne~~    時間: 2009-9-3 02:37
啊~!你装假狗!!
作者: 事但    時間: 2009-9-3 02:39
好,聽晚試下痴先~
阿業阿業 發表於 2009-9-3 02:31

溝完出黎會變青綠色
作者: 事但    時間: 2009-9-3 02:59
CT買架,你打電話問下仲有無~
阿業阿業 發表於 2009-9-3 00:46

有無其他車款?
作者: 阿業阿業    時間: 2009-9-3 04:16
有無其他車款?
事但 發表於 2009-9-3 02:59

眼見得三隻,S15,仲有兩架一個係法拉利,一架好似係911,唔記得左~
作者: scalpel    時間: 2009-9-3 12:03
眼見得三隻,S15,仲有兩架一個係法拉利,一架好似係911,唔記得左~
阿業阿業 發表於 2009-9-3 04:16

Has RX7- FD too!!......my friend bought it!
作者: howaiho    時間: 2009-9-3 16:09
各位ching請問是否殼連包圍一齊賣?定係分開?凈係CT有賣or其他地方有?另外水貼邊處有?
作者: victor1997621    時間: 2009-9-3 16:15
taobao have 水貼 just$75 for mini z D1 GP!
作者: kin12334    時間: 2009-9-3 17:47
taobao have 水貼 just$75 for mini z D1 GP!
victor1997621 發表於 2009-9-3 16:15

邊到黎架?
作者: howaiho    時間: 2009-9-3 20:01
victor1997621 發表於 2009-9-3 16:15

請問可唔可以直接post條link出來?or pm我,thanks!係taobao只搵到一大堆痛車貼同埋都唔知比例幾多
作者: 阿業阿業    時間: 2009-9-3 23:45
Has RX7- FD too!!......my friend bought it!
scalpel 發表於 2009-9-3 12:03

係咩!我都想入...幾錢??
作者: 阿業阿業    時間: 2009-9-3 23:45
各位ching請問是否殼連包圍一齊賣?定係分開?凈係CT有賣or其他地方有?另外水貼邊處有?
howaiho 發表於 2009-9-3 16:09

我都等緊CT水貼,但係仲未知幾時有...
作者: 阿業阿業    時間: 2009-9-3 23:46

where??

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2