RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 京商出左新野?(似d1車殼)~有相 [打印本頁]

作者: matthew0731    時間: 2009-9-4 17:52
標題: 京商出左新野?(似d1車殼)~有相

今日行過車中x
見到門口..有2部size同mini-z 差唔多既車
一行埋去睇
係gt-wing版既s15黎
睇真d ma010
仲好似係2.4g
但又未係d1見過個隻車
想知係咩車殼?
電話影....濛d唔好介意

登錄/註冊後可看大圖

作者: 瘋語飄移    時間: 2009-9-4 19:34
京商出果d係formula d...都係飄移比賽既車花...香港人都有參賽嫁...
作者: natnatbobo    時間: 2009-9-4 20:06
台灣一早有得賣啦....http://tw.page.bid.yahoo.com/tw/auction/b50190148
作者: hunghung    時間: 2009-9-4 21:57
不错啊!!!!
作者: 阿業阿業    時間: 2009-9-4 23:53
有無淨殼買??
作者: matthew0731    時間: 2009-9-5 00:03
有無淨殼買??
阿業阿業 發表於 2009-9-4 23:53

你想要佢條尾翼係唔係呢?

作者: 阿業阿業    時間: 2009-9-5 00:08
你想要佢條尾翼係唔係呢?

matthew0731 發表於 2009-9-5 00:03

唔係架,個殼D花都幾靚~自己果個殼又未整,同埋AWD好似得兩隻拉花殼,R35同EVO X~
作者: matthew0731    時間: 2009-9-5 00:13
唔係架,個殼D花都幾靚~自己果個殼又未整,同埋AWD好似得兩隻拉花殼,R35同EVO X~
阿業阿業 發表於 2009-9-5 00:08

但你唔係買左套220$包圍咩?
作者: 阿業阿業    時間: 2009-9-5 00:28
但你唔係買左套220$包圍咩?
matthew0731 發表於 2009-9-5 00:13

係呀,仲未有水貼...第一次整~又唔夠膽痴住...星期日上CT偷下師先~
如果整得唔好都係買現成車殼算lu~
作者: becks_hk    時間: 2009-9-5 00:42
有冇人知幾錢呢?
作者: matthew0731    時間: 2009-9-5 10:06
有冇人知幾錢呢?
becks_hk 發表於 2009-9-5 00:42

個殼同埋2.4g車身一set....應該過千
作者: matthew0731    時間: 2009-9-5 10:07
係呀,仲未有水貼...第一次整~又唔夠膽痴住...星期日上CT偷下師先~
如果整得唔好都係買現成車殼算lu~
阿業阿業 發表於 2009-9-5 00:28

比d膽試下......痴呢d唔好用aa膠個d..
用白膠"張"痴住先
整得唔好...都易d整返出黎
我都有個s15白殼...未買包圍....差盒1比24 kei's office s15
齊晒野我就會開始整
作者: babiikim    時間: 2009-9-6 12:04
淘寳網都有!!http://item.taobao.com/auction/i ... f23cbbc018098f9.htm
作者: 800mah    時間: 2009-9-6 12:05
$11xx
作者: matthew0731    時間: 2009-9-6 14:34
好似仲抵過我個陣淨車冇殼..我個陣買左980
依嫁11xx既話..個殼咪百幾蚊?
作者: babiikim    時間: 2009-9-6 17:11
如果個殼百幾蚊,我個人覺得幾抵
作者: 800mah    時間: 2009-9-6 17:18
如果個殼百幾蚊,我個人覺得幾抵
babiikim 發表於 2009-9-6 17:11

ok la, 但係買淨車 再用$2xx 買殼, 你會多左 14隻鈴 & display case 一個.

所以差唔多啦.
作者: becks_hk    時間: 2009-9-6 19:12
http://www.taobao.com/view_image.php?pic=Wx0GGlFDXA1VUwMGWx0SCwkNGRFcVxxQW1UcCxMFRBkDCFdVV1cRRhpQRDhHEQANU2tcXEYxKjIaWjsSWWsDC0VbRlNFBgYV&title=vqnJzFNVQkFSVSBJTVBSRVpBIFdSQyAyMDA4KE1JTkktWiBBV0Qp&version=2&c=YWU4YTIxMzRkYTYyNzBjYzBkZWFmZWM5YTI5ODIzMTQ%3D

wrx 都出左啦,,唔知KWS 有得賣未呢?
作者: matthew0731    時間: 2009-9-6 19:27
http://www.taobao.com/view_image.php?pic=Wx0GGlFDXA1VUwMGWx0SCwkNGRFcVxxQW1UcCxMFRBkDCFdVV1cRRhpQRDhHEQANU2tcXEYxKjIaWjsSWWsDC0VbRlNFBgYV&title=vqnJzFNVQkFSVSBJTVBSRVpBIFdSQyAyMDA4KE1JTkktWiBBV0Qp&ver ...
becks_hk 發表於 2009-9-6 19:12

應該出左..我張相隔離好似係把掃把佬黎
但冇淨殼賣 ?
作者: babiikim    時間: 2009-9-6 21:57
暫時要DIY先德

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2