RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 中山利達~~全新遙控趟門~開發成功!!!! [打印本頁]

作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-10-30 07:07
標題: 中山利達~~全新遙控趟門~開發成功!!!!

話說~~~~於上次場景活動............天津利達KITTY 巴屎~~~快車決戰多架貨車~巴屎後~(全都係廢人~包括JOHNNY~Q PET~所有大埔人~佳哥的青衣BENZ巴屎....就比KITTY 巴士放甩成個圈...我見油憐.........青衣廠的巴屎技術~~真係差大埔廠幾皮................ )

雖然大勝所有廢人............但....又被KICK爆門!!!!!!!!!!!!!

[本王就要HAND MAKE 新門!!!!叫DIY??不如"快手整, 就岩~~快手D今次比較煩:

1:度門而家係後期再整上去.....有難度~(零件擺位)
2:自己要求~係要度門係可拆式~~~方便清潔車箱內部~因為一飛完吐露港就會好大塵

好~~去片!!

http://www.youtube.com/watch?v=kZOoCBOSJf0
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-10-30 07:18

作者: maile    時間: 2009-10-30 09:19
個IDEA好好啊
可惜睇上去無乜整體感
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-10-30 09:34
個IDEA好好啊
可惜睇上去無乜整體感
maile 發表於 2009-10-30 09:19

THX~~講真~~IDEA有更好的~~可惜既係~車已整好十世~~有D野整唔到落去~~唉

你可唔可以具體D講咩叫整體感?THX
作者: 有勇冇謀    時間: 2009-10-30 11:10
一概與topic冇關的帖已被刪除
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-10-30 11:12
THX 勇^3^)))))))))))))))
作者: superchucu    時間: 2009-10-30 11:13
THX 勇^3^)))))))))))))))
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-30 11:12

X2
作者: kf8041    時間: 2009-10-30 13:45
WowW its cool, will U rebuilt the front door too?
作者: gary213    時間: 2009-10-30 22:21
GooD idea
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-10-30 22:26
GooD idea
gary213 發表於 2009-10-30 22:21

THXXX
作者: SPAWN    時間: 2009-10-30 22:31
唔錯wo!唔會行得過快
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-10-30 22:52
唔錯wo!唔會行得過快
SPAWN 發表於 2009-10-30 22:31

識野!!!!!!!!!!!呢個問題我都有注意過!!!!!!!!!! >3<!!!THX
作者: 老古    時間: 2009-10-30 23:24
是閣下自製的嗎?,相當不俗。
作者: maile    時間: 2009-10-31 01:05
THX~~講真~~IDEA有更好的~~可惜既係~車已整好十世~~有D野整唔到落去~~唉

你可唔可以具體D講咩叫整體感?THX
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-30 09:34

總之第一眼睇落去就覺得兩只門好似想跌想跌感
不過據了解你部車年紀都唔細了
整到感全面已經好掂了
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-10-31 01:10
總之第一眼睇落去就覺得兩只門好似想跌想跌感
不過據了解你部車年紀都唔細了
整到感全面已經好掂了
maile 發表於 2009-10-31 01:05

UMUM~~O IC^^~~~THX ur 意見~~

我D車殘係出晒名架啦~~NVM~~HAHAH~~門大部份件~~都係用膠整~~SO...拎佢去劈住單車玩還可~
無趺落黎 ~~~但如果比D小朋友一"MOUNT"就........
作者: 利物佬    時間: 2009-10-31 01:12
真係犀利
佩服佩服
作者: SPAWN    時間: 2009-10-31 01:13
有冇想過整多部新車?
作者: anson3263086    時間: 2009-10-31 01:26
非常肥美的設計
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-10-31 02:09
thx all~~~~

新車~~睇下下年有無時間整啦........哈哈
作者: ford    時間: 2009-10-31 02:51
仲有乜嘢再改?
作者: Q-pet    時間: 2009-10-31 11:18
影到我用開既日本城工具盒啵~~~
無介紹錯呢...22.5左右...D工具可以放得好好地
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-10-31 11:33
影到我用開既日本城工具盒啵~~~
無介紹錯呢...22.5左右...D工具可以放得好好地
Q-pet 發表於 2009-10-31 11:18

我見岩用大d就買ja wo~~~

你用緊呢個咩?咪跟風啦
作者: Q-pet    時間: 2009-10-31 12:20
我見岩用大d就買ja wo~~~

你用緊呢個咩?咪跟風啦
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-31 11:33

係咩原來係咁呀...但個盒size同我個差唔多啵~"~
跟你風食啦...你跟我風炸 ..不過呢個盒都唔錯..你跟風跟得好..
都要講句..lee lo me
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-10-31 14:35
係咩原來係咁呀...但個盒size同我個差唔多啵~"~
跟你風食啦...你跟我風炸 ..不過呢個盒都唔錯..你跟風跟得好..
都要講句..lee lo me
Q-pet 發表於 2009-10-31 12:20

>3<~~kiss  啜啜~~卜~~
作者: 小新=]    時間: 2009-11-4 01:23
超勁a0a",,我係上次黎問你果個-.-"
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-11-4 04:51
超勁a0a",,我係上次黎問你果個-.-"
小新=] 發表於 2009-11-4 01:23

WEI !你好!!!!PM 你電話比我OK MA??!!!
作者: 小建    時間: 2009-11-6 01:57
真係吹你唔漲,咁都比你整到..........西利
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-11-6 07:13
真係吹你唔漲,咁都比你整到..........西利
小建 發表於 2009-11-6 01:57

好耐無見松興............而家涼晒啦wo~~會出返黎玩車嘛?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2