RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新買既大陸450機 [打印本頁]

作者: tsl206    時間: 2009-11-12 03:06
標題: 新買既大陸450機

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

新買既山寨機,比BELT CP更定,無選錯,平有平玩,都係操下機先啦,都好多年無玩過啦,
作者: cf2468    時間: 2009-11-12 09:17
全套買了幾錢?
作者: touch-9    時間: 2009-11-12 22:32
我都想買,可以分享set機嗎?
作者: tsl206    時間: 2009-11-13 19:38
全套1750有興趣玩大陸機可交流一下
作者: touch-9    時間: 2009-11-13 20:08
邊度買?你玩過時仲要唔要set多次機?
作者: whatdahell    時間: 2009-11-13 21:55
$1750 都唔平喎...
作者: zifu    時間: 2009-11-13 22:45
起飛過嗎
作者: tsl206    時間: 2009-11-14 02:45
3# touch-9
我十多年前玩油機,相隔咁耐依家又玩返.要從新去學過電子野,set野都唔同以前,好多野都要從零開始,同埋我依家轉左玩mode2兩星期先可以適應到,都總算可以改正過來,hov機或飛去飛都係麻麻地
作者: tsl206    時間: 2009-11-14 02:50
邊度買?你玩過時仲要唔要set多次機?
touch-9 發表於 2009-11-13 20:08

響網上買既,佢原先跟果一套控我唔要,叫佢轉為呢一套,我都覺得ok既,只欠沒有subtrim差小小,
初學而又想平都可以考慮下,不過第日都要換一個好小小既控,呢部機返來都要自己執一執ka.
作者: tsl206    時間: 2009-11-14 03:01
起飛過嗎
zifu 發表於 2009-11-13 22:45

我以飛過約十次,我覺得都好滿意,比belt CP定,置於好唔好飛就好難講,因為我第一次玩電直機,由belt CP玩左兩星期,跟住就到呢部450,味比較過正廠既機所以暫沒有答案.同埋學返飛都係買d經濟d既機好,預左抄抄抄,最緊要練返D手勢比較重要.愈難飛既機練多D比較起一部定到唔走既機仲好,隻手做多d野,先有進步,呢部機暫時來講滿意啦,電子野就日後再比答案.
作者: zifu    時間: 2009-11-14 09:34
呵呵
作者: cheukkelvin    時間: 2009-11-17 16:52
加油!!!比心機!!!
作者: TRANSFORMERS    時間: 2009-11-17 18:21
有冇 PHOTO ???
作者: sunnyip    時間: 2009-11-19 18:50
我都想買呀!!!
作者: whatdahell    時間: 2009-11-19 23:35
如果真係有心玩既, 唔建議買呢D套裝機
因為玩落你會發現呢D野跟本唔夠用..
寧願去搵D好少少既二手機/控

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2