RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新年前買左部好嘢之二 [打印本頁]

作者: hihizaza    時間: 2010-1-2 13:12
標題: 新年前買左部好嘢之二
就係呢架軍車FAV喇!!非常新淨,但無左頭燈,公仔右手,同埋後狗骨膠管硬化左,可訂青娃的代替,仲有係啲菠蘿呔有啲平左,又係改用上buggy champ的呔,靚哂!!映住相先,可星期去訂件!!!
作者: ivanlee102324    時間: 2010-1-2 13:33
都好靚喎
作者: chacha    時間: 2010-1-2 14:03
師兄,年頭咪出哂血
作者: hihizaza    時間: 2010-1-2 14:36
唔係!呢啲算入2009年數架!
作者: chacha    時間: 2010-1-2 14:39
咁即係年尾放血
作者: hihizaza    時間: 2010-1-2 15:10
算啦!過去左,今年搵多啲,新年進步!!
作者: ford    時間: 2010-1-3 02:39
架車青蛙味好重!!
早兩日落x高同x星問parts,佢哋異口同聲話所有復刻車都無parts訂!!
即使喺車呔!!
作者: hihizaza    時間: 2010-1-3 10:27
no problem,everything can purchase in ebag,and much faster shipping then waiXX!!!
作者: jon    時間: 2010-1-4 02:55
流晒口水!!!
作者: topedo    時間: 2010-1-4 20:43
Lovely FAV
作者: hihizaza    時間: 2010-1-5 14:42
架車青蛙味好重!!
早兩日落x高同x星問parts,佢哋異口同聲話所有復刻車都無parts訂!!
即使喺車呔!!
ford 發表於 2010-1-3 02:39

可以訂到喎ford兄,好在未在ebay買,邊位店員同你講唔可以訂呀??
作者: 楓仔    時間: 2010-1-5 23:02
我最近都買左一架,不過唔太靚,要番新...我都係X高買左buggy champ的呔..  =^__^=
作者: hihizaza    時間: 2010-1-5 23:14
waixx no stock now,i need to order!!!
作者: 楓仔    時間: 2010-1-5 23:26
我都係等左1個月左右..
作者: garywong5368    時間: 2010-1-6 12:08
14# 楓仔

你部野二手區買的
我見幾殘而且又唔平
作者: garywong5368    時間: 2010-1-6 12:13

1# hihizaza

師兄部軍車買幾$$$ ?
邊度買?

真係好希望孖星會復刻
作者: 楓仔    時間: 2010-1-6 13:35
14# 楓仔

你部野二手區買的
我見幾殘而且又唔平
garywong5368 發表於 2010-1-6 12:08

因為我第一部玩的搖控車就係軍車,所以好想買番,部車番新後都會好正.....如果再出我都會再買.!!  =^__^=
作者: ford    時間: 2010-1-6 13:50
可以訂到喎ford兄,好在未在ebay買,邊位店員同你講唔可以訂呀??
hihizaza 發表於 2010-1-5 14:42

我一陣插死佢
作者: garywong5368    時間: 2010-1-6 16:10
17# 楓仔

因為我小學時玩過同學的搖控車就係軍車而自己卻沒買,所以好想買番,如果再出我都會再買  =^__^=
作者: hihizaza    時間: 2010-1-6 17:17
廿幾年前,小弟唯一一次參賽,當時用黃蜂,就是輸左比軍車得第二,真奇怪,當年軍車及黃蜂取得B組1,2,而A組好像大部份是AYK!!
作者: topedo    時間: 2010-1-6 17:34
How much please.
作者: python    時間: 2010-1-6 19:16
我都等緊佢復刻, 我架軍車無替換零件,除左最近從東京買到頭尾車呔(不過應該係馴馬師用的)
作者: 楓仔    時間: 2010-1-6 21:59
幾架軍車出來一齊影相都幾得意..
作者: garywong5368    時間: 2010-1-6 23:55
22# python

嘩!C兄,你個殼噴好靚,好Pro喎!
作者: python    時間: 2010-1-7 01:01
師兄過獎喇,其實呢架車係從一位資深師兄度買返來0既,返來的時候已經描畫好迷彩的花樣,我只不過在其上番噴,不過真係讚嘆果位師兄架車保養得好好。
作者: garywong5368    時間: 2010-1-7 10:23
25# python

佢絕對係噴開模形用噴筆噴的
作者: python    時間: 2010-1-7 22:50
我相信係, 所以我照跟。
作者: hihizaza    時間: 2010-1-7 22:57
我相信係, 所以我照跟。
python 發表於 2010-1-7 22:50

咁靚迷彩,你都好好手工呀!!!
作者: python    時間: 2010-1-8 10:20
Thanks for ur comment, I still wish the wild one will re-release, if in the future, there will be the metal parts such as the front and rear suspension arms, I think it would be perfect.
作者: eels    時間: 2010-1-8 12:41
haa.. Patrick "Tamiya" die hard fans...
作者: hihizaza    時間: 2010-1-8 20:27
not die hard fans,i also buy kyosho & yokomo & cat ar!!!
作者: 123    時間: 2010-1-8 23:30
小弟都有一部遙控至愛軍佬車,全新已砌未噴油~
作者: python    時間: 2010-1-9 15:00
小帖士, 軍車的膠料年深日久, 齋擺0係度, 尾轆的拖曳臂會出現裂紋, 建議在此情形未出現之前,在拖曳臂背後填入AB膠加固, 情況會改善。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2