RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Tamtech Gear Very Funny [打印本頁]

作者: lamcwai    時間: 2010-1-26 03:20
標題: Tamtech Gear Very Funny

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 推車    時間: 2010-1-26 03:46
依家玩緊Hotshort仔,遲D都想買埋黃蜂

C兄有冇轉無刷??
作者: wingky    時間: 2010-1-26 10:09
換摩打時記住要換埋油壓
作者: sfdo    時間: 2010-1-26 13:08
我都有玩。不過係 1/12 跑車。
過彎感覺好怪。我冇換油壓,就咁包D手工泥膠o係尾臂骹位就算了。
作者: lamcwai    時間: 2010-1-27 03:37
依家玩緊Hotshort仔,遲D都想買埋黃蜂

C兄有冇轉無刷??
推車 發表於 2010-1-26 03:46

除部"HOTSHOT"改金屬四驅軸外其他全原裝,見到平平當玩具玩所以唔會改無刷,不過若見到有parts都會買來改,現最想改油壓因原裝果套好彈請問有咩推介?原廠果套都幾貴有咩其他選擇?thanks!
作者: 推車    時間: 2010-1-27 23:22
除咗部"HOTSHOT"改咗金屬四驅軸外其他全原裝,見到平平哋當玩具玩吓所以唔會改無刷,不過若見到有parts都會買來改吓,現最想改油壓因原裝果套好彈吓請問有咩推介?原廠果套都幾貴有咩其他選擇?thanks!
lamcwai 發表於 2010-1-27 03:37

我全車原裝, 想改果D買唔到
作者: wingky    時間: 2010-1-28 09:44
5# lamcwai

3 racing 個套平平地, 幾好用。
作者: lamcwai    時間: 2010-1-29 02:36
5# lamcwai

3 racing 個套平平地, 幾好用。
wingky 發表於 2010-1-28 09:44

Where?How much please?
作者: 推車    時間: 2010-2-2 23:28
天水圍混戰
登錄/註冊後可看大圖