RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: TT01 vs TT01E [打印本頁]

作者: 1524    時間: 2010-2-21 20:08
標題: TT01 vs TT01E
兩者有咩唔同?

睇完星星本書介紹...好似最大唔同都係E版有二樓板...
其實仲有咩唔同呢?
E版套轉向同前後upright係唔係正d?
作者: SPOONEG6    時間: 2010-2-21 20:49
仲有波箱同埋油壓板
作者: 牙威    時間: 2010-2-21 20:55
波箱有咩唔同????可以講下嗎??我都好想知....
作者: 牙威    時間: 2010-2-21 20:57
我自己都有tt-01 同tt-01e 但係我新手黎...唔覺得有咩唔同~_~"同埋...唔知點解...我格tt01 d聲 靚好多....tt-01E就 好似差左DD...我諗我自己做得唔好定唔知點解會咁....
作者: 1524    時間: 2010-2-21 21:32
4# 牙威

d 聲有咩唔同?? (你用o既摩打同唔同先?)

另外...聽講TT01E個轉向好似少 D 虛位...你覺唔覺?
作者: 1524    時間: 2010-2-21 21:33
2# SPOONEG6

油壓板唔同...yes,
仲好似有2個唔同位可裝油壓,
不過又唔知有咩用...都改變唔到camber同toe in/out ...
作者: 1524    時間: 2010-2-21 21:34
5# dennis_wong

嗯嗯....呢樣好重要..

請問依家E版一般賣咩價?
作者: 牙威    時間: 2010-2-21 21:34

tt01e 嘈d...TT01 冇咁嘈.....我2個車d聲都差好多下...tt01e 真係比我覺得係嘈=_=..tt01 d聲好靚

聽講TT01E個轉向好似少 D 虛位....可能我係新手唔識唔係好覺..
作者: 牙威    時間: 2010-2-21 21:35
我都係用 好型魔打 同1個黎
作者: 1524    時間: 2010-2-21 21:41
icic.....

作者: 牙威    時間: 2010-2-21 21:45
c兄,,,,,可能事實唔係咁嫁wo..可能係我自己做得唔好 你問下第二d C兄好d...
作者: 1524    時間: 2010-2-21 21:49
明白.....
希望其他 ching o係度比比意見.

請問你買TT01 E 幾錢?
作者: 牙威    時間: 2010-2-21 21:53
唔記得9百幾....
作者: move7648    時間: 2010-2-21 22:07
$9xx?
TT01R type E cost only $8xx
作者: 1524    時間: 2010-2-21 22:11
TT01R type E<---係唔係得車架. 無車殼o個款?
作者: chacha    時間: 2010-2-21 22:16
全中
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 4 字節系統限制: 8 到 10000 字節
作者: 1524    時間: 2010-2-21 22:20
thanks!
搜索完....又彈多架TB03出來...真係煩
作者: move7648    時間: 2010-2-22 11:01
ching, 咁樣search法係沒完沒了
你想要部咩車,視乎你?邊度同點玩法

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2