RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手用既電變????? [打印本頁]

作者: reality^(oo)^    時間: 2010-2-23 02:04
標題: 新手用既電變?????

今日行過mk 諗住買個電變~
入到一間叫x速既地方問啦~
佢sell 左我用一隻叫 Tekin RS pro 既~
大約價錢 HKD 15xx ??
請問師兄門,我有冇俾人水到呢 ?????

登錄/註冊後可看大圖

作者: 牙威    時間: 2010-2-23 02:10
新手都用到咁貴~_~"我都係新手我買好型35A電變 13T魔打@_@"500蚊成交...
作者: 清清    時間: 2010-2-23 02:28
Tekin RS pro 好黎架,價錢合理喎~
作者: ~阿祖~    時間: 2010-2-23 02:32
介紹得哩隻比你都知你一定唔係新手啦.......
$1500超值
作者: 反擊天使sky    時間: 2010-2-23 02:36
我都係新手中既新手..我用緊好型60A電變 4000kv魔打
作者: raybee1211    時間: 2010-2-23 02:48
呢期最堅係佢啦,無敵快同stock都咁堅
作者: ~阿祖~    時間: 2010-2-23 02:59
Tekin RS pro 和lrp sxx 邊隻好d? 因為我想買esc
serco999 發表於 2010-2-23 02:42

個人認為TEKIN好D....
作者: truckman    時間: 2010-2-23 03:35
新手都用到咁貴~_~"我都係新手我買好型35A電變 13T魔打@_@"500蚊成交...
牙威 發表於 2010-2-23 02:10

新手有貨,,,,,,,,,,,,老手冇貨咪用平野
作者: tai13    時間: 2010-2-23 10:00
各位...唔好在比錢係1比10到啦
作者: sing.kh8212    時間: 2010-2-23 11:20
嘩,,新玩具...新手我都係
作者: 牙威    時間: 2010-2-23 12:11
新手有貨,,,,,,,,,,,,老手冇貨咪用平野
truckman 發表於 2010-2-23 03:35

作者: reality^(oo)^    時間: 2010-2-23 15:24
嘩,,新玩具...新手我都係
sing.kh8212 發表於 2010-2-23 11:20

你唔係ar~  haha~
作者: 肥神    時間: 2010-2-23 17:08
哇,你真係有福喇~如果老闆唔比呢隻rs pro你,佢就真係水你喇~呢隻野可以話係現時最把炮ge電變
仲勁過LRP STOCK SPEC
作者: hk_sdu    時間: 2010-2-23 17:45
in fact u saved money for future upgrade already, good choice even for 新手
作者: tsuihiuwai    時間: 2010-2-23 18:54
我都係新手
作者: tsuihiuwai    時間: 2010-2-23 18:54
我都係新手
作者: ~阿祖~    時間: 2010-2-23 19:53
有冇咩數據話lee 隻電變點勁...? 有冇c兄用過?因為正想買tc sxx,依家你地又話Tekin RS pro 好,我想知道點好法~~唔該c兄
serco999 發表於 2010-2-23 18:22

你去番極速問就會知架喇.....
ANDY哥哥好肯教人野架.....
作者: 肥神    時間: 2010-2-23 22:04
唔洗諗喇~一定係rs pro...當初我傻仔左
作者: hk_sdu    時間: 2010-2-23 23:45

How is the cooling of RS pro? without cooling fan wor?

Is it "only" good for STOCK?
作者: kwong2221    時間: 2010-2-23 23:53
呢期最堅係佢啦,無敵快同stock都咁堅
raybee1211 發表於 2010-2-23 02:48

同意x2
作者: memberbilly    時間: 2010-2-24 01:33
唔洗諗喇~一定係rs pro...當初我傻仔左
肥神 發表於 2010-2-23 22:04

你隻LRP冇拎去換咩??你抵D WOR 燒左唔洗 錢有得換
作者: memberbilly    時間: 2010-2-24 01:37
電變呢D野,你用到佢既功能咪好LOR, 又爆又有線性又跟手 就叫做好 如果架車連直線都未行到,比隻全宇宙最勁既電變你咪又係冇用            如果唔知咩叫做跟手,線性 爆,咁就幫你唔到了
作者: 肥神    時間: 2010-2-24 18:38
23# memberbilly

唉...之前同左啊佳買左隻2手sxx,有次同佢玩車,佢隻rs pro真係好恐怖....中至尾直頭介死你...見佢每次玩完又set一set個進角....同vtec 無咩分別....仲要有埋'無迪快'果種高轉星音....怕怕喇...

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2