RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 又一RC Pajero [打印本頁]

作者: speedstar    時間: 2006-7-18 20:01
標題: 又一RC Pajero
見網上auction有Yokomo Pajero, 好奇下在網上搵到佢既寫真....真係唔掂....

*All photos from Yahoo Japan Auction*
作者: 地獄羊咩仔    時間: 2006-7-18 21:17
似跑車多過似jeep..........
作者: carbuilder    時間: 2006-7-18 21:57
It come with gear box cover.
作者: speedstar    時間: 2006-7-18 22:22
原帖由 地獄羊咩仔 於 2006-7-18 21:17 發表
似跑車多過似jeep..........

最差個殼, 唔講都唔知係pajero!
作者: minimini    時間: 2006-7-18 22:32
oh.......no eye see......
作者: 地獄羊咩仔    時間: 2006-7-18 22:54
原帖由 speedstar 於 2006-7-18 22:22 發表

最差個殼, 唔講都唔知係pajero!

個殼係泵把位差左D姐,不過個底盤好似D唔多跑得OFFROAD...... 係4WD定係 RWD?
作者: mikewu    時間: 2006-7-18 22:55
Hmmm..... I am more interested at the wheels... I wonder if they would fit the M-series cars to make a M03/04 offroad....
作者: wasino3318    時間: 2006-7-19 00:16
我都係宜家先至知原來Yokomo有出過Pajero。埋白講如果呢個殼同雙星果隻殼比雙星果隻真係贏成條街。

作者: txzmxn    時間: 2006-7-19 00:25
咁比較又唔係咁公平
可能人地係超老年貨色呢~

但話時話講像真有幾多間夠星星fight呀!

作者: AMAT    時間: 2006-7-19 09:23
估唔到YOKOMO竟然都有出PAJERO喎~哈!
過癮過癮!~^_^

呢排好多人貼O的經典O野出嚟.....真係好多我都未見過~!正!哈!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2