RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 無辦法啦我又中毒啦 [打印本頁]

作者: fatwah    時間: 2010-4-13 22:08
標題: 無辦法啦我又中毒啦
我以家玩緊 貨車
因為睇到佐敦谷個場所以有意再買入一部快車

爬哂文都係有D唔明希望咁多位師兄可以指教下我!

1)車架TT 01 R T-E 係唔係都可以玩得漂移呢??

2)我有睇到好多師兄都推薦玩漂 用 YXXXXXXXX
  但我又係新仔(RC貨車都唔夠1個月) 想問TT01 對手黎講係唔係比較易入手呢??

我只係想玩下娛樂下所以....唔會話有咁大X頭去比賽!!
希望大家可以推薦D新手向既野比小弟!!
作者: 榮~    時間: 2010-4-13 22:15
我以家玩緊 貨車
因為睇到佐敦谷個場所以有意再買入一部快車

爬哂文都係有D唔明希望咁多位師兄可以指教 ...
fatwah 發表於 13-4-2010 22:08

玩下就買架tt01-d
作者: fatwah    時間: 2010-4-13 22:20
玩下就買架tt01-d
榮~ 發表於 2010-4-13 22:15

0.0 但D 會唔會只可以 漂??
唔可以快呢= =??因為我怕冇左速度感....
唉....都唔知自己想 快 定係 漂.....
作者: totimothy    時間: 2010-4-13 22:20
漂移?
TT01-D/TB03或者TA05都ok
作者: 榮~    時間: 2010-4-13 22:54
0.0 但D 會唔會只可以 漂??
唔可以快呢= =??因為我怕冇左速度感....
唉....都唔知自己想 快 定 ...
fatwah 發表於 13-4-2010 22:20

你想兩全其美?
作者: 榮~    時間: 2010-4-13 22:55
tb03/ta05好好多....
細~ 發表於 13-4-2010 22:22

tb03好
作者: cccq    時間: 2010-4-13 23:04
TA05好
作者: 椰禮    時間: 2010-4-13 23:04
TA05啦,drift又得(改cs又得),快車又得
作者: truckman    時間: 2010-4-13 23:07
TA05啦,drift又得(改cs又得),快車又得
椰禮 發表於 2010-4-13 23:04

你有冇玩過架..............又話呢架CS得........
作者: kwong2221    時間: 2010-4-13 23:42
TA05好 玩,而且可以玩好多錢.........
作者: 椰禮    時間: 2010-4-13 23:49
回復 11# truckman

咩叫改呀
有廠出得cs kit就有得改cs啦,唔係咁多人改黎玩咩,真係玩Counter-Strike(射爛佢)咩
作者: truckman    時間: 2010-4-13 23:52
回復  truckman

咩叫改呀
有廠出得cs kit就有得改cs啦,唔係咁多人改黎玩咩,真係玩Count ...
椰禮 發表於 2010-4-13 23:49

你up 乜春................語無倫次
作者: 椰禮    時間: 2010-4-13 23:57
回復 14# truckman

咪答你e句"又話呢架CS得........"lo
作者: chanyatsd    時間: 2010-4-14 00:54
其實 我想知咩叫cs??
作者: WallaceNg    時間: 2010-4-14 02:24
tt01 玩飄到快都得,同埋你玩貨車應該都知有無速度感係同車架無關系架喎
作者: next11888    時間: 2010-4-14 02:44
初學玩TT-01飄移OK喇!最好頭單尾直好玩D,因人而定換D較硬胎爽D玩下先喇
作者: next11888    時間: 2010-4-14 02:52
回復 16# chanyatsd

C兄CS係飄移玩法,改到尾轆轉快過頭轆用反手飄移動作看起來像真車飄移、但操控要鍊一段時間至有成果、不像一般飄移易玩

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2