RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 玩CS & 車~有經驗請幫手 [打印本頁]

作者: tim19891005    時間: 2010-5-26 12:14
標題: 玩CS & 車~有經驗請幫手
其實想玩CS 的話咩車好?如果YOKOMO PACKAGE改貴唔貴?有咩提意"""令我想問下有冇其他車好介紹~當然要多P/S代替唔洗好似YOKO咁...?
作者: penny.    時間: 2010-5-26 13:24
以package計,最基本買套FCD同大轉向先囉!P/S?乜黎架?
作者: 烈火之魂    時間: 2010-5-26 15:02
可能係PARTS咁解掛...
作者: tim19891005    時間: 2010-5-26 15:07
PARTS係冇錯~我諗緊買架新車....要玩CS的~仲要易買到PARTS,......定係買架2手車好?
作者: jamess    時間: 2010-5-26 17:28
我想問如果要改大轉向 其實要d咩??
作者: 烈火之魂    時間: 2010-5-27 02:09
TA05..SQUARE套改件囉...幾抵玩...
作者: jamess    時間: 2010-5-27 20:16
回復 6# 烈火之魂

咁如果yokomo sd呢?
作者: tim19891005    時間: 2010-5-28 00:49
TA05..SQUARE套改件~點計個價唔該~~~
作者: goldenk001    時間: 2010-5-29 00:30
回復  烈火之魂

咁如果yokomo sd呢?
jamess 發表於 2010-5-27 20:16

DIY就3r servo horn,比suzuki大dd,50$左右
唔想咁多野整就suzuki ,$2xx
作者: 榮~    時間: 2010-5-29 17:05
其實想玩CS 的話咩車好?如果YOKOMO PACKAGE改貴唔貴?有咩提意"""令我想問下有冇其他車好介紹~當然要多P/S代 ...
tim19891005 發表於 26-5-2010 12:14

yokomo drift package好d,雖然d零件貴,但係耐用d!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2