RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: PN ciming soon [打印本頁]

作者: d.s    時間: 2010-7-1 21:49
標題: PN ciming soon
又一唔慌平產品.....
Mini-Z AWD Front Double A Arm
作者: roypo2001    時間: 2010-7-1 22:36
under $400 我ok!!!!
作者: rcfire    時間: 2010-7-1 22:40
有x可能啊。。。。。。。。lv专门店御用物品!
作者: evil    時間: 2010-7-1 22:54
一定要買呀!!!
作者: scalpel    時間: 2010-7-1 23:01
Very poison!!!
作者: scalpel    時間: 2010-7-1 23:04
With Kyosho DWS......at least $1000 to spend!!!
作者: 800mah    時間: 2010-7-1 23:05
under $400 我ok!!!!
roypo2001 發表於 2010-7-1 22:36

無可能啦, $500-600走唔甩~
作者: 瘋語飄移    時間: 2010-7-2 12:45
好靚同好重
作者: ckwu    時間: 2010-7-2 14:03
must have
作者: AFminiz1    時間: 2010-7-3 12:09
PN US said it is going to sell at USD98 (HKD760).  No worries, at this price, sure other firms (like ATM, 3racing....) will produce similar thing but at lower price to capture the market share.

Design looks good but not understand why the screws are so long?
作者: scalpel    時間: 2010-7-3 12:31
PN US said it is going to sell at USD98 (HKD760).  No worries, at this price, sure other firms (like ...
AFminiz1 發表於 2010-7-3 12:09

$760!!!
作者: mtaristo    時間: 2010-7-3 12:41
very good design, 相信令AWD彎心會轉D
作者: hei630    時間: 2010-7-3 12:58
雙搖臂定好似03咁單搖臀??
作者: d.s    時間: 2010-7-3 17:37
雙搖臂定好似03咁單搖臀??
hei630 發表於 2010-7-3 12:58

佢個名叫:   
Mini-Z AWD Front Double A Arm
作者: gbthelikee    時間: 2010-7-3 17:49
好正!!!!!
作者: ZeroKwok    時間: 2010-7-3 21:37
點都要買一套玩下, 唔打得!都睇得!=)
作者: 2slow    時間: 2010-7-3 22:39
It look so complicated... wonder if it can stand a few impact...
作者: gbthelikee    時間: 2010-7-15 22:58
很精美!!!必買進!!
作者: ZeroKwok    時間: 2010-7-16 00:17
有得賣未呢???
作者: bluestudent    時間: 2010-7-16 10:18
PN US said it is going to sell at USD98 (HKD760).  No worries, at this price, sure other firms (like ...
AFminiz1 發表於 2010-7-3 12:09

760~ 差唔多買到架03 ..唔連shell
作者: Tim718    時間: 2010-7-16 10:25
如我買,我只會裝係架飄移車。
作者: damonlam    時間: 2010-7-30 11:11
出咗lu!~~120usd (未計運費)~大家快d買啦~~
作者: scalpel    時間: 2010-7-30 11:57
出咗lu!~~120usd (未計運費)~大家快d買啦~~
damonlam 發表於 2010-7-30 11:11

Crazy price!!!
作者: matthew0731    時間: 2010-7-30 20:08
Crazy price!!!
scalpel 發表於 2010-7-30 11:57

呢套野.........個價都.............幾嚇人
120usd....我買多架awd更好............
作者: d.s    時間: 2010-7-30 23:50
120usd咁平?!

我買唔起嘞
作者: fogfog    時間: 2010-9-18 10:37
請問有冇師兄用過, 實用性如何呢??

我見淘寶賣成rmb900,
作者: kambox808    時間: 2010-9-18 13:11
回復 4# evil $800,ok wor
作者: JKC710    時間: 2010-9-18 17:51
今日kws都見到, 要$880
作者: matthew0731    時間: 2010-9-18 19:21
JKC710 發表於 2010-9-18 17:51

880買呢套野為左快同穩定,.......快左既時間真係貴
作者: JKC710    時間: 2010-9-18 20:23
880買呢套野為左快同隱定,.......快左既時間真係貴
matthew0731 發表於 2010-9-18 19:21

正面咁諗就當佢慳左杯錢同太尺錢................不過一聽到$880就............
作者: bluestudent    時間: 2010-9-18 23:56
JKC710 發表於 2010-9-18 17:51

880...i bought it below 800 wor

登錄/註冊後可看大圖

作者: JKC710    時間: 2010-9-19 00:02
880...i bought it below 800 wor
bluestudent 發表於 2010-9-18 23:56

邊間??? 我今日去kws果陣"慢梨"未開, 我係"好勁"見到880既
作者: magiceye    時間: 2010-9-20 19:31
今日KWS見到$800, 二話不說, 即殺!
作者: d.s    時間: 2010-9-20 22:27
掙扎好耐,
覺得好貴....
作者: matthew0731    時間: 2010-9-20 22:36
有心結
我架awd.....全部都要用金屬藍既件
打機我都鐘意d金屬藍既物品....唔知點解
作者: JKC710    時間: 2010-9-21 00:06
有心結
我架awd.....全部都要用金屬藍既件
打機我都鐘意d金屬藍既物品....唔知點解
matthew0731 發表於 2010-9-20 22:36

呢個都係唯一一個令我想買佢既原因................
作者: kambox808    時間: 2010-9-22 07:58
回復 32# bluestudent
車頭裝左,會重左,定左,一定會快,架車價又up左,一定好D.
作者: JKC710    時間: 2010-9-22 08:59
回復  bluestudent
車頭裝左,會重左,定左,一定會快,架車價又up左,一定好D.
kambox808 發表於 2010-9-22 07:58

但係頭尾份野加埋夠買架新板既awd~
作者: magiceye    時間: 2010-9-23 16:13
裝好啦! 其實唔太難裝, 但係份說明書冇清楚嘅圖示, 所以中途好易裝錯方向. 希望以下嘅圖可以幫到其他c-hing
[attach]415595[/attach][attach]415596[/attach][attach]415597[/attach]
作者: JKC710    時間: 2010-9-23 17:27
裝好啦! 其實唔太難裝, 但係份說明書冇清楚嘅圖示, 所以中途好易裝錯方向. 希望以下嘅圖可以幫 ...
magiceye 發表於 2010-9-23 16:13

唔知個比例話係1:10都有人信, 真係好靚............
作者: Tim718    時間: 2010-9-23 17:42
裝好啦! 其實唔太難裝, 但係份說明書冇清楚嘅圖示, 所以中途好易裝錯方向. 希望以下嘅圖可以幫 ...

師兄 你裝漏左set castor 果6個介子呀!最痛苦就係果幾個介子,慢慢enjoy!
作者: matthew0731    時間: 2010-9-23 20:59

師兄,你架車好毒
全車洗唔洗3000蚊落樓??
頭pn新野 (可以叫sas?係唔係同sas一樣) , 尾kyosho sas
橙車車身,頭尾珠差,仲有咩補品落左?
作者: matthew0731    時間: 2010-9-23 21:01
唔知個比例話係1:10都有人信, 真係好靚............
JKC710 發表於 2010-9-23 17:27

mini-z d件真係好靚好細緻
作者: d.s    時間: 2010-9-23 22:24
mini-z d件真係好靚好細緻
matthew0731 發表於 2010-9-23 21:01

係PN至真.....
作者: ckit    時間: 2010-9-23 23:02
kws 多唔多PN既 PARTS買?
另外ATOMIC 同3-RACING 嗰啲又得唔得
作者: JKC710    時間: 2010-9-24 00:19
kws 多唔多PN既 PARTS買?
另外ATOMIC 同3-RACING 嗰啲又得唔得
ckit 發表於 2010-9-23 23:02

印象中好似"慢黎"同"好勁"多D PN既parts賣, ATM同3 RACING都叫做OK既, 但係要求高精確度既parts例如珠差都係買返京商既好.
作者: magiceye    時間: 2010-9-24 09:55
師兄 你裝漏左set castor 果6個介子呀!最痛苦就係果幾個介子,慢慢enjoy!
Tim718 發表於 2010-9-23 17:42

唔該晒! 已經裝好介子.
[attach]415898[/attach]
作者: 2slow    時間: 2010-9-24 11:05
唔該晒! 已經裝好介子.
magiceye 發表於 2010-9-24 09:55

ching 咁多option只係用黎飄移??
作者: bluestudent    時間: 2010-9-24 13:47
邊間??? 我今日去kws果陣"慢梨"未開, 我係"好勁"見到880既
JKC710 發表於 2010-9-19 00:02

C hing ..昨天見990  萬里

我係好景買...但我一次過買左1500蚊野..佢先平比我
作者: Tim718    時間: 2010-9-24 13:47
簡單復雜化既飄移setting

[attach]415939[/attach]
[attach]415940[/attach]
[attach]415941[/attach]
作者: bluestudent    時間: 2010-9-24 13:49
但係頭尾份野加埋夠買架新板既awd~
JKC710 發表於 2010-9-22 08:59

我最先都咁想...但最後都買左...

玩左先算...
作者: bluestudent    時間: 2010-9-24 13:52

nice ! .....但我唔太like ..用橙cover...
用black or 灰 cover...可以使頭份同尾份金屬件更特出
PS 因為我會用返PN 橙金屬尾份..
作者: magiceye    時間: 2010-9-24 14:00
ching 咁多option只係用黎飄移??
2slow 發表於 2010-9-24 11:05

因為多數係屋企, 所以止渴玩飄移先, 有時間落場至改回膠呔同尾差.
作者: bluestudent    時間: 2010-9-24 14:49
Tim718 發表於 2010-9-24 13:47

銀色都正
作者: JKC710    時間: 2010-9-24 16:40
C hing ..昨天見990  萬里

我係好景買...但我一次過買左1500蚊野..佢先平比我
bluestudent 發表於 2010-9-24 13:47

愈賣愈貴, 之前有師兄見到$ 800, 我就見到$ 880, 你就見到$ 990, 不如唔好貼價錢, 淨係寫住"價高者得".......
作者: JKC710    時間: 2010-9-24 16:41
Tim718 發表於 2010-9-24 13:47

你架車好型, 呢個殼我都好想買, 請問好唔好飄, 另外想問問電池箱對上黑色果舊係咩黎ga??
作者: JKC710    時間: 2010-9-24 16:48
我最先都咁想...但最後都買左...

玩左先算...
bluestudent 發表於 2010-9-24 13:49

你唔好咁啦 咁樣攪到我好想去買...........
作者: Tim718    時間: 2010-9-24 17:01
你架車好型, 呢個殼我都好想買, 請問好唔好飄, 另外想問問電池箱對上黑色果舊係咩黎ga??
JKC710 發表於 2010-9-24 16:41

個殼我覺得好飄呀,電箱上果個係4 pin 接頭,係接車殼LED的插頭。原裝Kyosho LED 燈的接頭線好粗又長又實,所以我改左,而家型好多又方便左連接。
作者: Wayne~~    時間: 2010-9-24 20:59
個殼我覺得好飄呀,電箱上果個係4 pin 接頭,係接車殼LED的插頭。原裝Kyosho LED 燈的接頭線好粗又長又實 ...
Tim718 發表於 2010-9-24 17:01

Tim Sir !! 聽日見到你嘛?
作者: ZeroKwok    時間: 2010-9-28 01:37
那一套,實在太靚了=) 所以我都買了一套返去$800。

好耐冇上場玩了 真係要SET返個時間上去玩返先得了

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2