RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: tt-01/ta-04問題? [打印本頁]

作者: 會員    時間: 2006-7-31 20:50
標題: tt-01/ta-04問題?
請問圖中tt-01/ta04呢兩份組件邊份輕d?差幾多g?THX!

作者: 會員    時間: 2006-7-31 22:09
有無人知啊??
作者: 會員    時間: 2006-7-31 22:23
邊份輕d?
作者: 茶犬    時間: 2006-7-31 22:56
TT-01  17g
作者: 會員    時間: 2006-7-31 22:58
咁tt-01呢??有無大佬知啊??
作者: 雷公    時間: 2006-7-31 23:01
你不如話比我地知你想知黎做咩先﹖如果條骨有削減DRIVE EFFICIENCY之嫌﹐你輕多D同重多D個分別都唔大..
作者: 觀星是答案    時間: 2006-7-31 23:19
原帖由 雷公 於 2006-7-31 23:01 發表
你不如話比我地知你想知黎做咩先﹖如果條骨有削減DRIVE EFFICIENCY之嫌﹐你輕多D同重多D個分別都唔大..

膠 o個 set (原裝 TT01) 俾油時會好似扭衫 o甘, o的力傳唔到去呔度
作者: 會員    時間: 2006-7-31 23:21
原帖由 雷公 於 2006-7-31 23:01 發表

想要輕d呀!thx!
作者: 雷公    時間: 2006-7-31 23:23
原帖由 會員 於 2006-7-31 23:21 發表

想要輕d呀!thx!

甘你買對田宮輕量化萬向啦﹐但係輕化萬向好用易撞曲
作者: ming    時間: 2006-7-31 23:27
買對普通萬向都夠啦
作者: 會員    時間: 2006-7-31 23:33
原帖由 雷公 於 2006-7-31 23:23 發表

甘你買對田宮輕量化萬向啦﹐但係輕化萬向好用易撞曲

tt-01/ta04兩份原裝我都有可以唔駛買啊!輕化萬向好貴呢!嘻...

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2