RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 紫希車房的平治貨車(有相.完成60%) [打印本頁]

作者: tszhei    時間: 2010-8-7 16:30
標題: 紫希車房的平治貨車(有相.完成60%)

[attach]401023[/attach]
[attach]401035[/attach]
[attach]401022[/attach]
[attach]401024[/attach]
[attach]401040[/attach]
[attach]401042[/attach]
[attach]401037[/attach]
[attach]401041[/attach]
[attach]401038[/attach]
[attach]401039[/attach]
作者: 達人    時間: 2010-8-7 17:01
咩泥?睇唔到
作者: siueddie    時間: 2010-8-7 17:03
睇吾到野呀....
作者: German    時間: 2010-8-7 17:18
又要打搞伯母
作者: lsl86712    時間: 2010-8-7 19:12
又要打搞伯母
German 發表於 2010-8-7 17:18

你起到身?
作者: Jazz_Wan    時間: 2010-8-8 00:48
係唔係應該噴白色呢個鬼面罩, hello kitty兄
作者: tszhei    時間: 2010-8-8 01:05

因為要配合車身上的公仔及車子的防盜系統組件
所以用黑色 多謝私兄的指教
[attach]401177[/attach]
[attach]401178[/attach]
[attach]401179[/attach]
[attach]401180[/attach]
作者: fatwah    時間: 2010-8-8 01:19
因為要配合車身上的公仔及車子的防盜系統組件
所以用黑色 多謝私兄的指教
tszhei 發表於 2010-8-8 01:05

OMG~HELLO KITTY 入侵貨車界

PS: 師兄你個車牌WHERE 整架?? 有BENZ字樣
作者: tszhei    時間: 2010-8-8 01:26
車牌是自家製的
作者: bnn    時間: 2010-8-8 09:53
車牌是自家製的
tszhei 發表於 2010-8-8 01:26

自家製? 用咩整? 指教師
作者: tszhei    時間: 2010-8-8 10:00

用鐳射印刷製造
作者: car1002    時間: 2010-8-8 11:38
鐳射印刷?what is that?
作者: fatwah    時間: 2010-8-8 12:43
用鐳射印刷製造
tszhei 發表於 2010-8-8 10:00

嘩~師兄係你自己整??
可唔可以幫我整個呀...如果方便PM價錢比我呀!!
作者: bnn    時間: 2010-8-8 12:46
如果可以, pm 埋我 thanks!
作者: mhc~man    時間: 2010-8-8 12:50
可唔可以pm個價錢比我呀???
師兄唔該
作者: tszhei    時間: 2010-8-8 13:42
製造車牌是可以的,不過要等我先完成架貨車才考慮再製造車牌(貨車係整俾我老婆的才是我人生重要的一部份,所以其他工程必須完成貨車才能說)
貨車的特色 仿真車牌.遙控音響及仿真汽車防盜系統. 本車特色代表
我對老婆的愛是獨一無二
PS 多謝支持 不便之處敬請原諒
如真的製造TK 字頭不會生產只因TK 的意思代表我老婆的名字
哈哈 有一些內容是暗示比我老婆看架!!
作者: watchmanll    時間: 2010-8-8 15:26
幾Q.....呀
作者: tszhei    時間: 2010-8-8 15:28
各位多謝支持 前後車牌各一! 製造費港幣100元
如果要製造pm我 ps車牌的字母可以單行或雙行製作
作者: Jazz_Wan    時間: 2010-8-8 16:39
各位多謝支持 前後車牌各一! 製造費港幣100元
如果要製造pm我 ps車牌的字母可以單行或雙行製作
tszhei 發表於 2010-8-8 15:28

不要係呢版Sell野,你段野好肉麻,好釆你有老婆,唔係以為你…
作者: tszhei    時間: 2010-8-8 16:59
Sorry 我是新會員不知守則 下次不會請原諒
別外請問為什麼我不能pm別人thx!
作者: tszhei    時間: 2010-8-8 23:51
架貨車 快將完成 希望曰後係上水或屯門相遇
kitty貨車請各位私兄日後多多指教!
作者: German    時間: 2010-8-8 23:53
好男人!
作者: [email protected]    時間: 2010-8-8 23:59
不知者不罪
作者: tszhei    時間: 2010-8-9 00:02
好男人!
German 發表於 2010-8-8 23:53

私兄我想請教你們為什麼我不能發短信
我要這樣才能發到短信 請私兄教路 thx
作者: German    時間: 2010-8-9 00:07
tszhei 發表於 2010-8-9 00:02

級別問題?
作者: jacky1929    時間: 2010-8-9 00:18
tszhei 發表於 2010-8-9 00:02

D積分去到50先可以PM....我估
作者: tszhei    時間: 2010-8-10 14:25
紫希車房公佈由於資金不足平治貨車(站停)製作....無奈地停一停工 {原來一架遙控車成本是....好貴的}只可惜我不是有錢仔....為有停工ps但我會提高貨車的仿真度希望下次的新主題各位私兄能給我意見及指教 Thx

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2