RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 我又再奶野了 ><".......(RVF-25綠機) [打印本頁]

作者: APPLE    時間: 2010-9-22 00:46
標題: 我又再奶野了 ><".......(RVF-25綠機)

真係可與不可求,難得又比我見到,重係三位數字添........ 買啦~RVF-25 綠機

作者: Noir.KAZE    時間: 2010-9-22 00:54
其實果4部"主角機"
最靚都係奧茲馬隻S.......
作者: bao710    時間: 2010-9-22 01:29
where did you buy it man?? so nice.... I like them.
作者: melolwk    時間: 2010-9-22 05:40
師兄儲夠一隊骷髏小隊呀?
作者: APPLE    時間: 2010-9-22 09:50
師兄儲夠一隊骷髏小隊呀?
melolwk 發表於 2010-9-22 05:40

我不是一隊咁儲的,只係那隻喜歡∼就買果隻...........(買埋隻隊長機就站時停一停手了,除非個價錢靚啦

上個星期先入左呢架“藍機“.......一個星期之內掉左兩千幾銀買玩具(我吾係RCmxn~吾可以比老婆知道的
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=188498&extra=page%3D1
作者: APPLE    時間: 2010-9-22 09:54
where did you buy it man?? so nice.... I like them.
bao710 發表於 2010-9-22 01:29

在 MK " in pont ".....我見重有隻二手的藍機 .....手快有Lu
作者: bigmouthguy    時間: 2010-10-8 01:03
樓主好似好易中毒咁wor~~~XDDD
作者: topedo    時間: 2010-10-24 11:28
樓主已中毒,所以不能自控要買
作者: bike    時間: 2010-10-25 14:49
都唔算奶野,自己喜歡,又唔貴,抵買。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2