RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 嚇死啊! [打印本頁]

作者: kelvin6a23    時間: 2010-10-10 21:15
標題: 嚇死啊!
話說,琴日無無聊聊咁同我老豆令左架車上山玩(柴灣後山),我就好無聊咁係架TT-01E到裝左4條大腳八上去,跟著好開心咁上山。
玩左無幾耐,見個呔好dirty,跟著又見到有個小水(tum),就行過左,無幾耐個電變必必響!(s.p.  inspite 2)跟著架車死左係到…心(林)死電變
反到屋企睇下咩事,原來有一滴水入左個電變.............
沫左之後幸運地無事!!Haha
作者: ilove-benz    時間: 2010-10-11 00:56
恭喜無事
作者: ilove-benz    時間: 2010-10-11 00:57
孖星ESC真好....有水就必必響
作者: joesham    時間: 2010-10-11 07:01
柴灣後山玩大腳八?
作者: mon11463    時間: 2010-10-11 07:20
恭喜無事 x2
作者: kelvin6a23    時間: 2010-10-11 18:34
孖星ESC真好....有水就必必響
ilove-benz 發表於 2010-10-11 00:57

不是星星.......是sp..........
作者: kelvin6a23    時間: 2010-10-11 18:35
柴灣後山玩大腳八?
joesham 發表於 2010-10-11 07:01

玩轉呔姐………上去龍躍徑正(傾路!勁快!不過小心唔好撞到人)!柴灣>>小西灣!不過入龍躍前轉右上山仲正!可以去到個山頂,應該幾正,風景又正!得閒既話可以行埋入石澳XD!!
作者: truckman    時間: 2010-10-11 21:03
回復 6# kelvin6a23

無野的.....buy new one so cheap
作者: kelvin6a23    時間: 2010-10-11 21:32
學生係0收入……辛辛苦苦草黎既錢,唔可以咁易先去架!……不過有時都好易,一爛野就死得好慘…
作者: bbcm2    時間: 2010-10-11 22:16
LUCKLY~!
作者: KYF    時間: 2010-10-21 19:32
大步欖過

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2