RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 鑽石山個場係咪巳經玩唔到車喇? [打印本頁]

作者: 灰色軌跡    時間: 2006-8-8 13:00
標題: 鑽石山個場係咪巳經玩唔到車喇?
果日去到... 諗住bring 架車去玩下..點知生滿雜草.... 玩唔到車...呢個場係咪巳死?
作者: Skyline    時間: 2006-8-8 13:16
有冇相睇睇?
作者: pantherjovi    時間: 2006-8-8 14:26
玩到呀!!不過鑽石山玩爬好D,平小小都有但吾多!!我7月去過join隔離台D網友玩都重得,我玩架1/10 RS4MT & Ricky
作者: 史丹尼    時間: 2006-8-8 14:44
玩到, 我上星期六有去. 環境唔錯....
作者: 兩個人的煙火    時間: 2006-8-8 14:54
上sunday 我同bf 去放車,
唔知係咪你地講緊同一個地方... 都係生滿草喎
作者: valklai    時間: 2006-8-8 15:02
原帖由 灰色軌跡 於 2006-8-8 13:00 發表
果日去到... 諗住bring 架車去玩下..點知生滿雜草.... 玩唔到車...呢個場係咪巳死?

去將軍澳工業村玩啦周圍都係爛地,又冇乜石頭
仲有好多飛機喺你頭頂飛過tim.....
作者: 上元RC者    時間: 2006-8-8 19:22
原帖由 灰色軌跡 於 2006-8-8 13:00 發表

我在E個場由細玩到大(由筆芯車到玩模型車)不同時問個場都會唔同樣..冬天快到,草死晒就係放車之時
作者: HKrC    時間: 2006-8-8 20:31
請問鑽石山個場怎样去?
作者: 灰色軌跡    時間: 2006-8-9 10:21
原帖由 上元RC者 於 2006-8-8 19:22 發表

我在E個場由細玩到大(由筆芯車到玩模型車)不同時問個場都會唔同樣..冬天快到,草死晒就係放車之時

哦~~ 原來如此... 咁我試下冬天再去啦...

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2