RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Sakura vs t3 2011 [打印本頁]

作者: fr888    時間: 2010-10-19 19:29
標題: Sakura vs t3 2011
係咪差好遠
作者: Noir.KAZE    時間: 2010-10-19 19:30
咩係咪差好遠?
作者: hihizaza    時間: 2010-10-19 19:42
price!!!!!!??
作者: Noir.KAZE    時間: 2010-10-19 19:48
price!!!!!!??
hihizaza 發表於 2010-10-19 19:42

呢個係一個must黎wor XD
作者: hk_sdu    時間: 2010-10-19 19:51
and 呢個係一個 "fact"
作者: fr888    時間: 2010-10-19 20:00
Haha... 如果3k budget車架有咩好建議?
作者: hihizaza    時間: 2010-10-19 20:01
add few hundred to buy T3
作者: bbcm2    時間: 2010-10-19 21:38
add few hundred to buy T3x2
作者: tnrryan    時間: 2010-10-19 21:47
performance or price?
作者: HimHim    時間: 2010-10-19 22:40
add two hundred to buy T3....!
作者: xrayonly    時間: 2010-10-19 23:45
add two hundred to buy T3....!x2
作者: RICHOME2    時間: 2010-10-20 00:01
ZERO 車架D 金屬軟身D , 膠料無T3 硬, 即係D 料無咁正,
但兩者價錢差好遠, 當買T3 SPARE PARTS 你會。。。。。眼都大,點解咁貴GAR,
一次買2架會好D,1架做PARTS車!
不過其實只要個人快,小心D揸分別不會太大,花D時間SET 車比買架豪車更好!
作者: gavl    時間: 2010-10-20 00:17
其實買定spare parts 去車場玩又唔係咁貴,佢D膠料都ok耐用。
作者: milkboy    時間: 2010-10-20 00:22
and 呢個係一個 "fact"
hk_sdu 發表於 2010/10/19 19:51

must + fact + sure

T3 2011
^^b
作者: Bluebird    時間: 2010-10-20 00:26
t3 2011 la
作者: RICHOME2    時間: 2010-10-20 00:40
如果有一日有人拿住架ZERO 推爆架 T3 2011 ,又會不會說架T3 2011 是垃圾呢???
。。。。算LA,用多D時間操好手車比起買架想像一定好快的車好過!
作者: lung1    時間: 2010-10-20 00:50
當你發覺某架車買返黎原來仲要加多接近成千銀先叫做行得好少少你就知邊架好(改完仲要有問題)。。。。。。。
作者: milkboy    時間: 2010-10-20 01:38
sakura vs xray ?

曾幾何時,我去某著名模型車舖頭,
果到有架sakura demo 車放係度,
我就拎上手把弄一番,
隨即,個老闆就同我講.....
"偉哥.....你玩開林保堅尼,就唔好攪架司域喇,都唔岩班,唔好攪喇。"
作者: LeoChan    時間: 2010-10-20 06:27
but do you have see 林保堅尼 had keep to win ?
作者: RICHOME2    時間: 2010-10-20 09:11
當架CIVIC 界林寶時會點呢?
作者: mk2    時間: 2010-10-20 10:46
sakura vs xray ?

曾幾何時,我去某著名模型車舖頭,
果到有架sakura demo 車放係度,
我就拎上手把弄 ...
milkboy 發表於 2010-10-20 01:38

咁我揸架TA05咪等如揸千三100仔!?
作者: milkboy    時間: 2010-10-20 11:04
我講既係車架結構同用料....
就唔係講手車既技術.......
講咩野牌子車介低某某牌子車,根本都無咩意思,
車價既定位,一般黎講都可以分出高低,
各位ching都係精明既消費者,
邊個牌子既車結構同用料比較好,無理由唔知既
^^~
作者: RICHOME2    時間: 2010-10-20 11:48
我講既係車架結構同用料....
就唔係講手車既技術.......
講咩野牌子車介低某某牌子車,根本都無咩意思,
...
milkboy 發表於 2010-10-20 11:04

CHING 如果市價417 貴過 T3 2011 咁又是不是車價同用料成正比???
定係T3 2011 太平想殺死417呢。。。。。。HAHA
作者: lung1    時間: 2010-10-20 12:19
如果有一日有人拿住架ZERO 推爆架 T3 2011 ,又會不會說架T3 2011 是垃圾呢???
。。。。算LA,用多D時間 ...
RICHOME2 發表於 20/10/2010 12:40 AM

要操得好都要有架正形既車先得架
作者: newpilot    時間: 2010-10-20 13:44
要有正形既車架就要有正形既心啦...玩車仔/砌車仔係心機野黎..冇心機整既..比架咩車你都冇用..
作者: bravohk    時間: 2010-10-20 14:02
講真, 對住死亡角鐵, 咩貴車都冇用, ta05都爆捭你睇, 所以以上討論真係冇意義
作者: kwong2221    時間: 2010-10-20 14:49
有d人set架T3....跑到好似架TT01......無論咩車....係要比心機SET車
作者: UPS    時間: 2010-10-20 17:27
如果2架車比較用料的話,一定係T32011比較好,
如果2架車比較邊架快邊架慢,呢個係睇人,而唔係睇車架,講完

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2