RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 佐敦谷試 AMB Sensor !! [打印本頁]

作者: Jimmyso    時間: 2010-11-10 18:39
標題: 佐敦谷試 AMB Sensor !!
如今日對大家有做成不便,敬請原諒 !!
作者: boy    時間: 2010-11-10 19:04
第一次到JV,真係好靚,果然係國際賽既級數
又見到JV三寶,角鐵,燈柱,電箱
作者: sai20092001    時間: 2010-11-10 19:47
唔緊要wo..希望你地攪得成功..^^
作者: tekin708    時間: 2010-11-10 23:19
Never mind
作者: jefffff    時間: 2010-11-11 00:38
加油,
試好左會唔會開放比人用?
作者: Jimmyso    時間: 2010-11-12 11:42
回復 5# jefffff

如果有關部門可以安排既話,不妨一試 !!
作者: fyin    時間: 2010-11-12 12:13
個場地面開始有部份位置有高低起伏了.
有關場地顧問可否向有關部門反映吓作出改善或修復哩??
對比賽都有幫忙由其係攪一些國際性賽事.
Thanks.
作者: 清清    時間: 2010-11-12 13:20
有事鍾無艷,無事夏迎春
作者: carvenchow    時間: 2010-11-12 13:54
去唔去得玩架????
作者: fyin    時間: 2010-11-12 15:12
平日大家玩車係冇乜問題. 如果要攪國際性比賽就要攪好啲.
唔係真係笑大人地個口.....面係人地比......!!!!!
作者: 206    時間: 2010-11-12 19:28
個場地面開始有部份位置有高低起伏了.
有關場地顧問可否向有關部門反映吓作出改善或修復哩??
對比賽 ...
fyin 發表於 2010-11-12 12:13

which area ah?
作者: milkboy    時間: 2010-11-12 20:03
回復 2# boy

^^~
達到國際級既........JV三寶.......
呵呵呵~~~~
作者: sunday    時間: 2010-11-12 21:50
多射大家批準  
作者: Noir.KAZE    時間: 2010-11-13 12:54
which area ah?
206 發表於 2010-11-12 19:28

應該講緊CLOCKWISE既直路頭........
作者: sunday    時間: 2010-11-13 14:59
listen to me - i travel the world and i didnt saw any "mirror surface" track ,
so far.
besides, most of us forget, why ,
why do we deserve a track like this.

bumpy my ass
作者: sunday    時間: 2010-11-13 15:02
聽我說 - 我周遊世界,我沒有看到任何“鏡面”的軌道,
迄今。
此外,我們大多數人忘記了,為什麼,
為什麼我們 有這樣的跑道。

我的屁股顛簸
作者: yeeha0518    時間: 2010-11-13 20:25
ching~  what is amb ar???

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2