RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: kyosho 之後出呢架就 good~~! [打印本頁]

作者: Wayne~~    時間: 2011-2-8 23:55
標題: kyosho 之後出呢架就 good~~!
F 458 ,個眼神真係冇得頂!
作者: d.s    時間: 2011-2-9 00:13
120% Agree!!
作者: bigmouthguy    時間: 2011-2-9 00:35
但係個名就衰左少少~~~ 死都唔發
作者: scalpel    時間: 2011-2-9 03:06
I hope so too!! So beautiful!!!
作者: yeeha0518    時間: 2011-2-9 05:34
so attractive,dream shell~
作者: hillfaihk    時間: 2011-2-9 07:04
係出話.咁我唔buy 599囉
作者: Wayne~~    時間: 2011-2-9 10:46
hillfaihk 發表於 2011-2-9 07:04

咁緊要??你直情覺得可以最代 599
作者: kimtong18    時間: 2011-2-9 11:00
我想京商出Toyota GT-ONE 多D~~~
作者: rcseller11    時間: 2011-2-9 13:19
so nice~
幾時會出?
作者: henry888    時間: 2011-2-9 17:33
hillfaihk 發表於 2011-2-9 07:04

你聽佢吹?「如果」呀
依家599可以用最闊offset,又唔爛野,又破風,你唔好用呀~~~
作者: Wayne~~    時間: 2011-2-9 23:33
你聽佢吹?「如果」呀
依家599可以用最闊offset,又唔爛野,又破風,你唔好用呀~~~
henry888 發表於 2011-2-9 17:33

嘩哈哈! d 人成個屎弗開哂緊係破風啦,唔爛........我就係你未行得快走得快嘅呢段時間黎試下有幾唔爛!
作者: HERO34    時間: 2011-2-10 00:39
嘩哈哈! d 人成個屎弗開哂緊係破風啦,唔爛........我就係你未行得快走得快嘅呢段時間黎試下有幾唔 ...
Wayne~~ 發表於 2011-2-9 23:33

我想加入
作者: hillfaihk    時間: 2011-2-10 04:25
咁緊要??你直情覺得可以最代 599
Wayne~~ 發表於 2011-2-9 10:46

佢型.剎過599好多.....(我覺得)
作者: hillfaihk    時間: 2011-2-10 04:32
你聽佢吹?「如果」呀
henry888 發表於 2011-2-9 17:33

咁我真係味用喔!!!!你地個個用最闊.....我就玩最窄  死味!!!!!!!!!!
作者: henry888    時間: 2011-2-10 07:36
咁我真係味用喔!!!!你地個個用最闊.....我就玩最窄  死味!!!!!!!!!!
hillfaihk 發表於 2011-2-10 04:32

你係賽車場上的足球~
作者: henry888    時間: 2011-2-10 07:38
嘩哈哈! d 人成個屎弗開哂緊係破風啦,唔爛........我就係你未行得快走得快嘅呢段時間黎試下有幾唔 ...
Wayne~~ 發表於 2011-2-9 23:33

hahaha, 我尋日,應該叫得做set好左架車~但其實唔代表你會爛野既
都未有電賣,依家直路俾人放星星,一用ken哥d電就放人星星!!
作者: hillfaihk    時間: 2011-2-11 05:51
你係賽車場上的足球~
henry888 發表於 2011-2-10 07:36

唔緊要重有榮少同R仔兩架小可愛陪我跑..到時3個足球碌死你............
作者: Wayne~~    時間: 2011-2-11 12:42
hahaha, 我尋日,應該叫得做set好左架車~但其實唔代表你會爛野既
都未有電賣,依家直路俾人放星星,一 ...
henry888 發表於 2011-2-10 07:38

我尋晚搞返正架車,星期六可以同你試下個尾易唔易爛,再用小可愛同你試埋個頭!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2