RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 美孚大混戰個埸~~~ [打印本頁]

作者: lun0727    時間: 2006-8-28 18:55
標題: 美孚大混戰個埸~~~
我今日day off見你地上次好好玩..所以5知很邊都決定去搵1搵..都搵左成個中好彩都搵到..但都好難搵-.-..個埸好正..但..比人趕左出黎-.-你地上次有冇呀~?

作者: gary    時間: 2006-8-28 19:06
邊個位,比邊個趕??
作者: wave    時間: 2006-8-28 19:06
乜野人趕你呀?
作者: lun0727    時間: 2006-8-28 19:11
有個人坐住架黃色車..著住套5知咩既制服走個黎話呢到5比玩..即刻走..有個阿叔很到玩直昇機都比佢趕埋.....
作者: courel500    時間: 2006-8-28 19:14
原帖由 lun0727 於 2006-8-28 19:11 發表
有個人坐住架黃色車..著住套5知咩既制服走個黎話呢到5比玩..即刻走..有個阿叔很到玩直昇機都比佢趕埋.....

如果係政府部門人員 , 都係星期日先好去玩好 d !
作者: wave    時間: 2006-8-28 19:21
原帖由 lun0727 於 2006-8-28 19:11 發表

玩直昇機更係趕la!
作者: lun0727    時間: 2006-8-28 19:26
你地去親都係星期日?所以冇比人趕個~?
作者: wave    時間: 2006-8-28 19:26
原帖由 lun0727 於 2006-8-28 19:26 發表
你地去親都係星期日?所以冇比人趕個~?

yes
作者: 警察    時間: 2006-8-28 19:35
咁大獲比人趕呀??
睇黎都要搵過第二個埸玩啦....
作者: gary    時間: 2006-8-28 20:34
原帖由 警察 於 2006-8-28 19:35 發表
咁大獲比人趕呀??
睇黎都要搵過第二個埸玩啦....

又未必,玩完清潔返個場應該無事瓜~~
作者: gary    時間: 2006-8-28 20:35

個度係泥地佢點坐住架車個黎架??
作者: 灰色軌跡    時間: 2006-8-28 21:35
下.... 咁咪無得玩??
作者: lun0727    時間: 2006-8-28 21:47
原帖由 gary 於 2006-8-28 20:35 發表

個度係泥地佢點坐住架車個黎架??

佢張架車洗去鐵c網個邊<5係球埸個邊>跟住再洛車行個黎..再趕...唉....我玩左3個字到乍..同埋我去到個陣時都重見到你地個d嘢..雪糕筒呀..石頭..水樽..我都重可以飛下..

作者: gary    時間: 2006-8-28 21:52
原帖由 lun0727 於 2006-8-28 21:47 發表

佢張架車洗去鐵c網個邊<5係球埸個邊>跟住再洛車行個黎..再趕...唉....我玩左3個字到乍..

真係唔明,你聽日再去玩睇下重有無人趕,睇清楚佢係乜公司啦..ha..ha....
作者: lun0727    時間: 2006-8-28 21:54
原帖由 gary 於 2006-8-28 21:52 發表

真係唔明,你聽日再去玩睇下重有無人趕,睇清楚佢係乜公司啦..ha..ha....

重去-.-點都等星期日...
作者: gary    時間: 2006-8-28 21:55
原帖由 lun0727 於 2006-8-28 21:54 發表

重去-.-點都等星期日...

星期日睇下重有冇人趕啦,如果重有就真係唔駛玩啦~~

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2