RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 希望玩開TOP PHOTON 車友們幫個忙比D意見! [打印本頁]

作者: 烈火2010    時間: 2011-3-21 23:13
標題: 希望玩開TOP PHOTON 車友們幫個忙比D意見!
想換架TOP PHOTON 但想了解多D有關資料,希望玩開TOP PHOTON 車友們幫個忙比D意見!

現價大約幾多錢?
屬於快車級麽?可用到5.5t摩打行嗎?
底板係乜料?
四驅帶動式的嗎?
配件易找嗎?
耐用程度?
有那些是必要的改件?
級數可與sakura、TC6、ta05 V2R同級嗎?
祈望有圖睇吓
有空的話請幫個忙比D意見!多謝!多謝!
作者: hinwong    時間: 2011-3-21 23:17
心有靈犀...我都係想問同一樣野
作者: hkwcc00    時間: 2011-3-21 23:24

登錄/註冊後可看大圖

http://www.top-racing.jp/
同TC6,T3,417同級
作者: Nicvic    時間: 2011-3-21 23:49
現價大約幾多錢?                                    HKD 23XX
屬於快車級麽?可用到5.5t摩打行嗎?           快,可以
底板係乜料?                                          碳纖維  rubber ver. 2.5MM  foam ver 3MM
四驅帶動式的嗎?                                     yup
配件易找嗎?                                           KWS more
耐用程度?                                             視乎個人點操

有那些是必要的改件?                               我改咗金屬中pulley果份嘢,牙差,鋰電架,其實睇自己需要lor

登錄/註冊後可看大圖