RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 請問直升機店 [打印本頁]

作者: Edwin    時間: 2011-4-6 21:59
標題: 請問直升機店
小弟是新手,想找一家有技術支援的直升機店,各師兄可否介紹一下呢?謝謝。
作者: chung.lok    時間: 2011-4-7 20:43
上RC pro.com
作者: zifu    時間: 2011-4-8 01:17
有米的話,家家鋪頭都有技術支援,去場地校你飛都可以..

作者: tcf2010    時間: 2011-4-8 06:00
chung.lok 發表於 2011-4-7 20:43
上RC pro.com

應該是www.rcpro.net

作者: tcf2010    時間: 2011-4-8 06:36
回復 Edwin 的帖子

Edwin 兄: 你有冇預算用幾多錢. 想玩大機或是玩細機.
在屋企飛下就算又或者在外面飛場飛,同班c兄研究研究一下.
比多d資料會好d.
作者: Edwin    時間: 2011-4-8 18:50
多謝師兄提供rcpro, 在那裡找到很多資料,謝謝
作者: Edwin    時間: 2011-4-8 18:50

看過其他師兄的留言後,很多都建議由450 机學起,如預算約六千元可以嗎?謝謝

Sorry,computer error
作者: tcf2010    時間: 2011-4-8 19:49
Edwin 發表於 2011-4-8 18:50
看過其他師兄的留言後,很多都建議由450 机學起,如預算約六千元可以嗎?謝謝

Edwin兄你已有定案,就去找拔哥針針佢介紹一下
作者: mercedes    時間: 2011-4-8 21:17
In MK there is lots of model shop selling helicopters
作者: 138168    時間: 2011-4-8 22:02
where ? ?
作者: nokia66300    時間: 2011-4-12 21:02
kws 好似有問.叫喬x.不過cost好似貴咗少少.

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2