RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 國內不錯的新場地(連結) [打印本頁]

作者: kkchung    時間: 2011-5-23 13:54
標題: 國內不錯的新場地(連結)
國內不錯的新場地(連結):
http://www.rcfans.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=352252
作者: euro614    時間: 2011-5-23 14:38
係整車間房樓底矮,感覺好迫..
作者: ilove-benz    時間: 2011-5-23 14:40
上海的朋友太有福啦!
作者: ikesan    時間: 2011-5-23 15:40
正 !! 如果車場旁有水療&卡拉OK甘会吾会重正呢!
作者: euro614    時間: 2011-5-23 15:42
回復 ikesan 的帖子

咁要唔要分開男女賓部? 要唔要咩特別養生服務?
作者: ikesan    時間: 2011-5-23 16:06
養生服務!! hehehe!! 欧羅兄你壊啦!

作者: ccwong    時間: 2011-5-23 17:48
上海的朋友有福了
作者: kelvin6a23    時間: 2011-5-23 21:47
仲要係室內呢!工作台!!真是有福
作者: mercedes    時間: 2011-5-24 10:55
This indoor circuit is very beautiful
作者: aattaa    時間: 2011-5-24 11:05
香港啲車場基本都應該有這個質素吧...真係永遠都像在爛地旁玩咁樣.
作者: kkchung    時間: 2011-5-24 13:13
aattaa 發表於 2011-5-24 11:05
香港啲車場基本都應該有這個質素吧...真係永遠都像在爛地旁玩咁樣.

又不是說得那麼差....
作者: bbc147258369    時間: 2011-5-25 22:53
點解 點解 香港無咁既車場
作者: raman9551    時間: 2011-5-25 23:53
回復 euro614 的帖子

依家先知你原來係咁嘅.............怪唔知成日............
作者: euro614    時間: 2011-5-26 23:28
回復 raman9551 的帖子

養生厘個名係你話我知點解架喎..
作者: raman9551    時間: 2011-5-26 23:39
係唔係真呀...............好!我幫你頂咗佢
作者: 星野一義    時間: 2011-5-29 08:38
真係好正,上海同胞真幸福呢.....
作者: kkchung    時間: 2011-5-29 12:55
bbc147258369 發表於 2011-5-25 22:53
點解 點解 香港無咁既車場

香港找平地方本來已經沒可能,而且又要近市區、又要那麼大地方、又要完全合政府例更難。如有這樣的地方按比例入場費可能上千多元以上還要有很好人流量才可維持到場地運作。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2