RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: MA015新發出街了 [打印本頁]

作者: kambox808    時間: 2011-7-12 21:26
標題: MA015新發出街了

價錢好正$9XX.
作者: midnight8430    時間: 2011-7-12 22:31
MA015 即係咩呀 ?
作者: OoCIRCUSoO    時間: 2011-7-12 23:47
回復 kambox808 的帖子

YA~~~
作者: toufu    時間: 2011-7-13 01:38
咁平??咁我千4 買DWS 未好笨( )?
作者: cherwowo    時間: 2011-7-13 13:47
So cheap?
作者: cherwowo    時間: 2011-7-13 13:48
Must be kidding - too cheap to be true!
作者: toufu    時間: 2011-7-13 19:57
我今日去KWS 真係一千有找..
作者: kevt2005    時間: 2011-7-14 00:39
今日買咗, $988.  這個價錢再另外買DWSparts都平過MA010 DWS版.
作者: toufu    時間: 2011-7-14 02:20
我買左DWS版唔夠一個月......
作者: clownj    時間: 2011-7-14 11:09
wah. good price....
作者: ellis    時間: 2011-7-14 11:27
kevt2005 發表於 2011-7-14 00:39
今日買咗, $988.  這個價錢再另外買DWSparts都平過MA010 DWS版.

但仲要計埋個option 燈車架呢, 可能計埋就差不多, 原廠透明茶色架太易爆
作者: henry888    時間: 2011-7-14 11:43
AWD with DWS only 12xx before, you brought it $14xx should be 'seafood' price
作者: 200sxsr20    時間: 2011-7-14 13:01
MA015係淨黑色車架,唔係透明茶色,用料應該同MR03黑色車架一樣
買呢架MA015 + DWS套尾擔,依家係抵過買橙色既DWS版, 就算價錢一樣,都多左成套原廠咩offset都有既前後呤,4條前,2條後slick tire(冇寫咩度數,大約30度),而且塊主板可以用Gyro,又有tiki-tiki mode...講講下有D衝動想買多部
作者: photocatcher    時間: 2011-7-14 14:13
midnight8430 發表於 2011-7-12 22:31
MA015 即係咩呀 ?

即係好嘢
作者: kevt2005    時間: 2011-7-14 14:31
回復 toufu 的帖子

Toufu C-hing,  我之前都經常建議等多一陣先,睇埋015先。你唔等得就冇辦法。不過其實010DWS都係好車。除非幾架車一齊用,Tiki Tiki (chase mode)係冇意思嘅。最大分別只係用唔用倒gyro.  大把師兄冇gryo一樣玩得出神入化。最緊要係多玩多練習。我幾肯定遲啲就會有架015特別限量版。到時買埋佢。玩車最緊要開心。;)
作者: midnight8430    時間: 2011-7-14 15:03
photocatcher 發表於 2011-7-14 14:13
即係好嘢

thank you 你呀, photocatcher
明白晒~
作者: kk107423    時間: 2011-7-14 15:08

作者: toufu    時間: 2011-7-14 20:58
kevt2005 發表於 2011-7-14 14:31
回復 toufu 的帖子

Toufu C-hing,  我之前都經常建議等多一陣先,睇埋015先。你唔等得就冇辦法。不過其實0 ...

我講下姐, 其實算啦, 我果陣無車自然係特別想買, 如果我無買到, 可能我而家都未必會買015, 所以TIMING 唔O岩無得講o既, 乜010 裝唔到gyro 嫁咩?
作者: d.s    時間: 2011-7-14 22:17
toufu 發表於 2011-7-14 20:58
我講下姐, 其實算啦, 我果陣無車自然係特別想買, 如果我無買到, 可能我而家都未必會買015, 所以TIMING 唔 ...

010 裝唔到gyro 嫁~
作者: Wayne~~    時間: 2011-7-15 00:37
d.s 發表於 2011-7-14 22:17
010 裝唔到gyro 嫁~

咁差佬呢?!
作者: d.s    時間: 2011-7-15 01:59
Wayne~~ 發表於 2011-7-15 00:37
咁差佬呢?!

ok~!!!
作者: 瘋語飄移    時間: 2011-7-15 15:25
d.s 發表於 2011-7-15 01:59
ok~!!!

咁傻佬呢...

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2