RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 真正好朋友~!! [打印本頁]

作者: d.s    時間: 2011-7-27 01:48
標題: 真正好朋友~!!

好朋友M君同小弟一樣喜愛Mini Z,亦知小弟儲殼,
所以會幫小弟留意平價筍殼動向~!!但呢次竟然幫我入貨兼送貨~!!
雖則d殼唔係好特別,有某d自私精更生人霸死地,每款有幾隻等倍葬添,
但重點係果份真心幫朋友嘅心意~!!
人生得此兄弟~!!邊到揾~!!
Thanks~!!M君~!!

作者: bmw740i    時間: 2011-7-27 03:44
曾經..  我對一個人交心做朋友....   就一架 $99 Overland, 就睇穿左佢嘅 ( ) ( )...   
佢不斷咁用文字攻擊我, 我由佢..   , 但人總會有底線嘅..  今次..  我想放棄了..  
除非佢 ( ) ( ) ...

將我無個幾隻殼乖乖咁讓出嚟  如果唔係就绝交!!!  正 ( ) ( )

作者: RC881    時間: 2011-7-27 10:05
bmw740i 發表於 2011-7-27 03:44
曾經..  我對一個人交心做朋友....   就一架 $99 Overland, 就睇穿左佢嘅 ( ) ( )...   
佢不斷咁用 ...

不斷咁用文字攻擊你果個 , 已經唔係你朋友啦 , 做朋友係咁樣o既咩!!
作者: 50270898    時間: 2011-7-27 12:22
架GT500 clarion都係平價?
作者: d.s    時間: 2011-7-27 12:29
50270898 發表於 2011-7-27 12:22
架GT500 clarion都係平價?

都要$160,唔知算唔算平呢?
作者: d.s    時間: 2011-7-27 12:29
RC881 發表於 2011-7-27 10:05
不斷咁用文字攻擊你果個 , 已經唔係你朋友啦 , 做朋友係咁樣o既咩!!

師兄你同裂面人好熟架??
作者: 50270898    時間: 2011-7-27 12:35
d.s 發表於 2011-7-27 12:29
都要$160,唔知算唔算平呢?

呢架KWS過3舊囉~

作者: d.s    時間: 2011-7-27 12:37
50270898 發表於 2011-7-27 12:35
呢架KWS過3舊囉~

嘩!!咁更加要多謝My Friend~!!
作者: RC881    時間: 2011-7-27 16:14
d.s 發表於 2011-7-27 12:29
師兄你同裂面人好熟架??

我唔識得佢架 , 只係以事論事姐
做朋友可以當面批評 , 但唔應該背後插你一刀 (仲要以為你唔知) , 此乃小人所為!
作者: 瘋語飄移    時間: 2011-7-28 18:30
bmw740i 發表於 2011-7-27 03:44
佢不斷咁用 ...

下埸CQB...你用番BB彈攻擊番佢要害
作者: pd    時間: 2011-7-28 22:00
D.s nice collection!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2