RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 灣仔橋底搖控車塲裝修<< 完成 >> [打印本頁]

作者: rczzzi    時間: 2011-9-6 03:25
標題: 灣仔橋底搖控車塲裝修<< 完成 >>

登錄/註冊後可看大圖

D海綿呔可以做牆紙............................
作者: TheWolf    時間: 2011-9-6 06:03
Good news, any channel to suggest the government to setup new court in west kowloon?...
作者: hele    時間: 2011-9-6 06:05
what tyres to be used?
作者: 車仔同學會    時間: 2011-9-6 06:28
請問應該用咩呔?
作者: mcb    時間: 2011-9-6 07:02
請問應該用咩呔?x2
作者: msl    時間: 2011-9-6 07:38
rczzzi 發表於 2011-9-6 03:25
D海綿呔可以做牆紙............................

Why?
作者: joeechiu    時間: 2011-9-6 09:27
這個地方我好想去玩....只是有一些人太自私了.....在地面上加一些"油"上去,要用什麼專用"呔"先可以走到.........其他人去玩....用平時車輪是行不了
作者: redmond    時間: 2011-9-6 09:33
搵日放工去下先
作者: maxchow    時間: 2011-9-6 09:42
個地唔知用 Sorex 得唔得?
作者: MNP    時間: 2011-9-6 10:18
maxchow 發表於 2011-9-6 09:42
個地唔知用 Sorex 得唔得?

唔用得SLICK呔, 一定要用海棉呔
作者: sex8088    時間: 2011-9-6 11:16
the area is for motor car or engine car or drift car to use ?
作者: mercedes    時間: 2011-9-6 11:23
Any car parking space
作者: prowing    時間: 2011-9-6 12:16
平時多不多人
作者: 50270898    時間: 2011-9-6 12:16
重鋪路面
唔知用唔用到橡膠呔?
作者: joeechiu    時間: 2011-9-6 15:08
回復 joeechiu 的帖子

我那時拿M05去玩,用23T有刷去玩......轉用直行....好像在雪地玩一樣...之後看到有人落油在地上....之後有人來同我說要用好像什麼膠...呔先可以玩...還說在KWS..."X國"那有得買....那時我好無奈只好回家
作者: rczzzi    時間: 2011-9-6 16:14
回復 50270898 的帖子

昨日用36橡膠呔,非常好玩...........................
作者: 50270898    時間: 2011-9-6 16:57
rczzzi 發表於 2011-9-6 16:14
回復 50270898 的帖子

昨日用36橡膠呔,非常好玩...........................

師兄
咩地面呀?
作者: dickytai    時間: 2011-9-6 16:59
M06
登錄/註冊後可看大圖