RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 以後都唔會買D冷門車 [打印本頁]

作者: waiwaiyick    時間: 2011-9-14 22:45
標題: 以後都唔會買D冷門車
早牌在偉高買咗部叫T-max的越野車,在幾個月前爛了A臂在偉高訂了貨到現在都無貨,真是那麽所以,以後都唔會買D冷門車.
作者: zivtong    時間: 2011-9-14 23:07
講事實但駛唔駛開3個post講呢?
作者: jerwin123    時間: 2011-9-14 23:25
3個post;P:lol:lol
作者: euro614    時間: 2011-9-15 00:02
師兄所講的T-max係唔係 traxxas 的T-Maxx?
作者: lowtech    時間: 2011-9-15 01:29
如果真係Tmaxx都唔算好冷門啫
作者: tiger1    時間: 2011-9-15 05:46
冷門 always has problem
作者: mlee    時間: 2011-9-15 08:52
玩冷門車,spare parts 要同車車一起買,或者爛左就scrap.
作者: Andrew168    時間: 2011-9-15 09:13

如果真係正廠  traxxas 牌子, ching 你買可能係 A 貨,
睇怕你都真係初哥, traxxas 都唔識這牌子十分出名,
偉高實買唔到 parts 啦, 如果係正廠去 rcmart.com (觀塘) 買 parts 最齊

作者: euro614    時間: 2011-9-15 10:20

真係唔知樓主的所謂T-max 係咩車..
如果真係 traxxas,咁樓主真係要上黎forum多d,我估厘度十個師兄有九個都知邊度買traxxas parts。
作者: oscarchoi    時間: 2011-9-15 10:44
楼主所说的并不是traxxas的T-Max那部
而是伟x从某地方进港的车
作者: kiev    時間: 2011-9-15 10:49
呢隻牌子叫 Z ??? 深圳的 ... 零件應可直接向廠訂 !
作者: simon540    時間: 2011-9-15 11:20
偉哥門口柜有部不知名什廠Short Course,賣成HK$3XXX,仲要係無parts訂吖,死未
作者: tunagt    時間: 2011-9-21 21:11
啊T max定 B max

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2