RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: JV 有 Locker? [打印本頁]

作者: killermomo    時間: 2011-9-27 16:21
標題: JV 有 Locker?
各位師兄如果 JV 有月租 Locker設備, 你地會唔會租用?
$150,  $200 or  $300 你地覺得邊個價會 ok?

作者: franklsb    時間: 2011-9-27 16:28
回復 killermomo 的帖子

$150,  $200 or  $300  for 1 month?
作者: billlkyy    時間: 2011-9-27 16:32
如果有我第一個會去爆locker
作者: killermomo    時間: 2011-9-27 16:40
回復 billlkyy 的帖子

-____-'' Ching 唔好做犯法野......唔好爆人 Locker haha
作者: Lotus    時間: 2011-9-27 16:54
如果 JV 有月租 Locker設備比你租用先算啦

作者: chris6200    時間: 2011-9-27 17:04
政府場地,可來會有,用吓腦啦!
作者: killermomo    時間: 2011-9-27 17:23
回復 chris6200 的帖子

假設啊大佬, 你地都無諗過政府會批塊地比你地玩車啦.....
問得你地就係有鬼計啦.........
淨係識得話無可能會發生.......
次次去次次托啦......師兄
作者: joeechiu    時間: 2011-9-27 17:37
如果真的有月租 Locker設備比你租用......一定不好租LA.....租來有人會幫你看嗎?
租了只會給人爆locker....是真的
作者: killermomo    時間: 2011-9-27 18:06
Nono , 梗係唔係搭掤啦, 應該係講緊一個建築物, 室內有冷氣, 朝10晚10, 夜晚有保安巡果d啦...

作者: jerwin123    時間: 2011-9-27 18:14
$5泳池 locker is ok
作者: Lotus    時間: 2011-9-27 18:32

我啱啱email去叫佢開放工作檯維修站同控制台下空曠位加建工作檯,
至於加月租 Locker好似有D難度

作者: IBM    時間: 2011-9-27 18:36
如有, $300 我一定會用

作者: jerwin123    時間: 2011-9-27 18:37
Lotus 發表於 2011-9-27 18:32

我啱啱email去叫佢開放工作檯維修站同控制台下空曠位加建工作檯,

係塊空地加多個driver台得唔得呢?
作者: nsl569    時間: 2011-9-27 19:03
如何可以加風扇就好喇...
作者: chacha    時間: 2011-9-27 21:44
比幾多錢都唔會租,公眾地方,人人都可以進出,學校咪又係咁,咪成日比人爆
政府會唔會特登起間屋,開埋冷氣,24 小時有人巡邏,
作者: tekin708    時間: 2011-9-27 22:40
impossible...
作者: georgej    時間: 2011-9-29 17:26
自己吊隻貨櫃入去擺停車位.照交時租車位當月租.咁味有個大locker
作者: HN577    時間: 2011-9-30 21:41
有得租都咪鬼租,順利果頭咁雜(小弟係順利村某中學讀左4年半書),比人爆左D車車點算
作者: M14EBR    時間: 2011-9-30 21:54
回復 Lotus 的帖子

十分支持ching你,希望好快成功!
作者: g679654    時間: 2011-9-30 22:07

支持ching你,最好加多幾把風扇,加燈!!
作者: zivtong    時間: 2011-10-2 09:10
georgej 發表於 2011-9-29 17:26
自己吊隻貨櫃入去擺停車位.照交時租車位當月租.咁味有個大locker

依個最有得諗XD

作者: dragonofgreen    時間: 2011-10-2 12:29
回復 Lotus 的帖子

叫佢裝風扇已經好好啦!實左好熱啦
作者: KENNY110    時間: 2011-10-3 12:17
最好改改直路果面啲燈!
師兄!辛苦你為大家爭取!
作者: ernest    時間: 2011-10-4 17:58
個賽道加燈, 看台加風扇,
千萬個唔該.

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2