RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: MF-015十一月尾有得賣 [打印本頁]

作者: kevt2005    時間: 2011-10-2 14:42
標題: MF-015十一月尾有得賣
http://www.kyosho.com/jpn/produc ... l?product_id=107604
都係用新底板,有Chase Mode同可加gyro.  同MA-010去MA-015一樣.  對我嚟講又係必買!
作者: cptkirk9    時間: 2011-10-2 14:48

仲有呢架
http://www.kyosho.com/jpn/products/rc/detail.html?product_id=108160

頭同尾都有新parts,
正!

作者: kevt2005    時間: 2011-10-2 14:57

正!  兩架都買!  二萬Yen一架, 我估街價應該要HK$1,5xx左右。
作者: leung0103    時間: 2011-10-2 15:04
MA-015 DWS 又要出血
作者: airyu    時間: 2011-10-2 16:32
i want to play mini-z F1,, but wondering still a lot of people play F1 now?
作者: kevt2005    時間: 2011-10-2 16:36
回復 airyu 的帖子

I think not a lot people these days but there are still some.  I'm one of them and I have 2 F1 now and will get the new one.  I hope the new one will revive the desire of many to play.
作者: Motul    時間: 2011-10-2 16:37
師兄~點解GYRO 在AWD係打橫放~在MR03係打直放呢???  非常唔明白
作者: airyu    時間: 2011-10-2 16:46
what is chase mode by the way
作者: kevt2005    時間: 2011-10-2 16:48
Do a search on this forum.
作者: niwadaisuke    時間: 2011-10-2 17:14
kevt2005 發表於 2011-10-2 16:36
回復 airyu 的帖子

I think not a lot people these days but there are still some.  I'm one of them an ...

望完我都對F1有少少興趣,不過想問下玩F1個感覺係咪近似玩後驅?定係有其他分別?
作者: d.s    時間: 2011-10-2 17:48
F1必入!
作者: Alotom    時間: 2011-10-2 17:54
MA-015 DWS ...... ^$^
作者: JAMJAM    時間: 2011-10-2 18:33
Is the antiroll bar in the 015 DWS new?
作者: johnxxxjelly    時間: 2011-10-2 20:44
F1 must buy...

作者: LP640    時間: 2011-10-2 20:47
我都係必買!
作者: d.s    時間: 2011-10-2 21:02
搞團購!!
作者: kevt2005    時間: 2011-10-2 21:10
回復 d.s 的帖子

好主意!
作者: d.s    時間: 2011-10-2 21:26
kevt2005 發表於 2011-10-2 21:10
回復 d.s 的帖子

好主意!

揾邊個攞貨??
作者: kevt2005    時間: 2011-10-2 21:47
回復 d.s 的帖子

我估如果大家真有興趣搞團購,集齊人數咪去廣華街問問. 有一定數量嘅話,点都有多啲discount掛。如果有得一百幾十,不防試試直接揾永利?
作者: niwadaisuke    時間: 2011-10-2 21:57
有無師兄願意答下我呢個初哥F1玩落有咩唔同架?
作者: Geoffrey    時間: 2011-10-2 22:02
連埋buggy,今年要買多3架車,加埋D option parts,$10,000都唔知夠唔夠!
作者: @賢@    時間: 2011-10-2 22:04
岩哂!無貨!就出新野!就買新野!
儲錢買2部!團購請預小弟!
作者: d.s    時間: 2011-10-2 22:25
niwadaisuke 發表於 2011-10-2 21:57
有無師兄願意答下我呢個初哥F1玩落有咩唔同架?

雖然都係後驅,但揸起上嚟同MR02 , 03係有分別,
至少車長,闊都唔同,幾部一齊又要行得準線位都好好玩架!!
若果大家肯用埋Tiki Tiki mode就仲正!!
作者: niwadaisuke    時間: 2011-10-2 22:28
d.s 發表於 2011-10-2 22:25
至少車長,闊都唔同,幾部一齊又要行得準線位都 ...

哦~多謝師兄解答
好似幾好玩咁,考慮中。有團購消息可以搵埋我
作者: OoCIRCUSoO    時間: 2011-10-2 22:30
GOOD NEWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

團購有消息記得搵埋我~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: Wayne~~    時間: 2011-10-2 22:49
d.s 發表於 2011-10-2 22:25
至少車長,闊都唔同,幾部一齊又要行得準線位都 ...

就算冇"差佬"個個 X SPEED果時都好好玩啦,而家仲有"差佬"我又玩!
作者: henry888    時間: 2011-10-3 03:52
kevt2005 發表於 2011-10-2 21:47
回復 d.s 的帖子

我估如果大家真有興趣搞團購,集齊人數咪去廣華街問問. 有一定數量嘅話,点都有 ...

你地愈多人想買,佢地愈抬高個價黎買,加上d人喜歡哂命買完又開箱,又點點限量,非買不可咁,算吧了
作者: d.s    時間: 2011-10-3 06:35
henry888 發表於 2011-10-3 03:52
你地愈多人想買,佢地愈抬高個價黎買,加上d人喜歡哂命買完又開箱,又點點限量,非買不可咁,算吧了

哦!!咁我地搞罷買啦!!
作者: @賢@    時間: 2011-10-3 16:31
好!遲下車埸見到邊個玩撞邊個!
作者: d.s    時間: 2011-10-3 22:56
@賢@ 發表於 2011-10-3 16:31
好!遲下車埸見到邊個玩撞邊個!

你玩開邊個場架?
作者: @賢@    時間: 2011-10-4 08:59
都未買車!就係等佢出先買!
作者: Wayne~~    時間: 2011-10-4 09:36
d.s 發表於 2011-10-3 06:35
哦!!咁我地搞罷買啦!!

罷買我參加播!
作者: 800mah    時間: 2011-10-4 13:35
Motul 發表於 2011-10-2 16:37
師兄~點解GYRO 在AWD係打橫放~在MR03係打直放呢???  非常唔明白

無所謂的,打斜放都得,只要係平放同埋無倒轉。
作者: 赤貧戶    時間: 2011-10-4 14:28
買硬,最多唔去車場玩,咁就唔怕比人撞
作者: @賢@    時間: 2011-10-4 14:38
哈哈!無事嘅!
見到都追唔到啦!
作者: wing1203    時間: 2011-10-4 19:11
部F1我都有興趣,留定錢個陣買先
作者: HERO34    時間: 2011-10-4 22:03

登錄/註冊後可看大圖

拉利初版
作者: d.s    時間: 2011-10-4 22:24
F10呀!
作者: manman606    時間: 2011-10-29 23:24
awd買
作者: manman606    時間: 2011-10-29 23:32
買awd
作者: manman606    時間: 2011-10-30 10:05
good car
作者: HighLamb    時間: 2011-10-31 15:43
奸商如果想隻F1好賣D,睇黎都係要出返80/90年代麥拿倫/本田車殼至得,睇下日本仔對冼拿不離不棄。

登錄/註冊後可看大圖

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2