RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 灣仔橋底場現在什麼情況啊? [打印本頁]

作者: 陳真    時間: 2011-10-12 21:14
標題: 灣仔橋底場現在什麼情況啊?
有無師兄可以報告下依家橋底點啊?係咪有好多油,用正常呔仲玩唔玩到?
同埋想問橋底會唔會關燈/幾點關?約咗個朋友等陣過去
作者: timso    時間: 2011-10-12 21:21
橋底永遠長開燈,24小時開放
作者: kyiie168    時間: 2011-10-12 21:23
聽講 ok 左
作者: kotaro2872    時間: 2011-10-12 21:24
希望d倒油份子唔好再倒油落個場度啦........
作者: tiger1    時間: 2011-10-12 21:31
D pk have to stop, or else call police la
作者: tiger1    時間: 2011-10-12 21:32
D pk have to stop, or else call police la
作者: alanwhc    時間: 2011-10-12 21:33
Good, thanks of the cleaner workers
作者: ballhk58    時間: 2011-10-12 21:33
有人玩緊啦....我唔去得呀....

作者: 陳真    時間: 2011-10-12 21:34
唔該晒師兄報料,依家準備出發
作者: nt12011    時間: 2011-10-12 21:38
support... support...!
作者: lmy    時間: 2011-10-12 21:54
如果d pk 真係唔再倒油就好囉...
作者: vonerr    時間: 2011-10-12 22:01
應該揾食環署投訴有人非法棄置有機廢物
作者: 吃喝玩樂    時間: 2011-10-12 23:00
陳真 發表於 2011-10-12 21:34
唔該晒師兄報料,依家準備出發

你過去玩F-1?
作者: 陳真    時間: 2011-10-13 03:49
吃喝玩樂 發表於 2011-10-12 23:00
你過去玩F-1?

係啊,同埋去試架12仔裝隻電變仔玩唔玩到
作者: ppk831    時間: 2011-10-13 03:58
啱啱玩完,真系唔好再倒油喇!未倒油之前玩完條呔都有呔粉(去呔),倒油之後而家玩完條呔面好似有層溶左呔膠黐左系條呔度太夜明天影張相post上黎·
作者: timso    時間: 2011-10-13 05:42
ppk831 發表於 2011-10-13 03:58
啱啱玩完,真系唔好再倒油喇!未倒油之前玩完條呔都有呔粉(去呔),倒油之後而家玩完條呔面好似有層 ...

期待兩位CHING的REPORT,小弟星期日會去
作者: 陳真    時間: 2011-10-13 06:23
啱啱执完兩架車,第一次玩呢個場,之前喺JV玩開去橋底實在感覺好細,不過今日玩白豬F1都OK
當然就無JV咁好玩架啦同埋真係好多蚊
因為今日座個位好黑所以是但掃下就走返到屋企先再搞,清理果時發現兩部車都有痴痴地,倒油果D人真係痴痴地搞到我部車都痴痴地
作者: 陳真    時間: 2011-10-13 06:49
隨貼附送彎仔橋底極速傳說之車震身子弱就唔好睇
作者: timso    時間: 2011-10-13 09:24
陳真 發表於 2011-10-13 06:49
隨貼附送彎仔橋底極速傳說之車震身子弱就唔好睇

我暈了
作者: IkaN    時間: 2011-10-16 17:11
回復 陳真 的帖子

眼都花
作者: FAZZ    時間: 2011-10-16 17:27
睇完想嘔

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2