RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 好盈 60A 冇感 電變問題!! [打印本頁]

作者: ~殺~    時間: 2011-10-16 23:20
標題: 好盈 60A 冇感 電變問題!!
我想問下呢  呢隻60A 電變可唔可以玩到 13.5T 既摩打??

事關我依家玩緊8.5T 真係快得好緊要 快到唔識控....
作者: mathew97726    時間: 2011-10-16 23:27
~殺~ 發表於 2011-10-16 23:20
我想問下呢  呢隻60A 電變可唔可以玩到 13.5T 既摩打??

事關我依家玩緊8.5T 真係快得好緊要 快到唔識控. ...

一定得,我玩5.5都得...
作者: keithww23    時間: 2011-10-16 23:29
回復 ~殺~ 的帖子

http://www.hobbywing.com/upload/manual/STOCK%20程序使用说明_110119STOCK_20110125.pdf
說明書講佐是可用13.5t

作者: keithww23    時間: 2011-10-16 23:31
回復 ~殺~ 的帖子

期實你試下係個控教低d輸出試下玩唔玩到先啦~~
作者: ~殺~    時間: 2011-10-17 00:07
keithww23 發表於 2011-10-16 23:31
回復 ~殺~ 的帖子

期實你試下係個控教低d輸出試下玩唔玩到先啦~~

呢2日試車   結果個車殼 裂左.... 太快 停唔到=.=
作者: ~殺~    時間: 2011-10-17 00:08
mathew97726 發表於 2011-10-16 23:27
一定得,我玩5.5都得...

係咪要買反 冇感 冇刷??
作者: jythegreat    時間: 2011-10-17 00:16
~殺~ 發表於 2011-10-16 23:20

事關我依家玩緊8.5T 真係快得好緊要 快到唔識控. ...

一定得,因為我而家用緊,不過13.5T都好很快架,用17.5T啦,好多師兄都話ok,慢d玩唔開turbo,想快嘅話開turbo,一舉两得
作者: ~殺~    時間: 2011-10-17 00:19
jythegreat 發表於 2011-10-17 00:16
一定得,因為我而家用緊,不過13.5T都好很快架,用17.5T啦,好多師兄都話ok,慢d玩唔開turbo,想快嘅話開 ...

我隻60A 電變係冇感的 可以開TURBO嗎

17.5T  FOR DRIFT 正唔正

17.5T既摩打 係咪可以用落我隻電變到?  點同個老闆講要岩用既摩打? 大約幾多銀子?
作者: jythegreat    時間: 2011-10-17 00:45
~殺~ 發表於 2011-10-17 00:19
我隻60A 電變係冇感的 可以開TURBO嗎

17.5T  FOR DRIFT 正唔正

冇感冇turbo

我冇玩drift,唔知,應該ok啩

得,17.5T有sensorless,两舊零倒啩

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2