RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 遙控車呔消耗問題 [打印本頁]

作者: markpkyou    時間: 2011-10-22 15:48
標題: 遙控車呔消耗問題
各位c兄!請問你地玩平跑玩馬路一般會用咩車呔0架呢?
小弟因為窮!開始玩不起高消費的sorex車呔了.每月消耗超過500元.
各位c兄有冇咩平得黎又好的車呔介紹呢!?
最好附相片! 3q 指教!!!!
作者: Allan007    時間: 2011-10-22 16:06
markpkyou 發表於 2011-10-22 15:48
小弟因為窮!開始玩不起高消費的sorex車呔了.每月消耗超 ...

哇,你每月要燒五百蚊車胎都好利害!一般玩街唔駛玩到Sorex,slick胎平少少有Teampowers,再平少少有Sweep。一係玩有紋胎East Coast,全部平過晒Sorex一截。
作者: markpkyou    時間: 2011-10-22 16:10
我好中意係馬路上玩hw120a+8.5t stock直飛.所以一般玩3~4次就磨哂一套呔...
一係玩有紋胎East Coast 有冇相片睇呢? 大約幾錢一套!?
作者: 昌昌    時間: 2011-10-22 16:12
markpkyou 發表於 2011-10-22 15:48
小弟因為窮!開始玩不起高消費的sorex車呔了.每月消耗超 ...

嘩...mark師兄好富有呢...!!

作者: markpkyou    時間: 2011-10-22 16:14
唔係富有.只係之前又試過玩top的車呔 125蚊一套 但係2舊電就已經88...
作者: Noir.KAZE    時間: 2011-10-22 16:15

是鬼但整set平既算數啦
淨係玩直路冇跑track咁需要咬地
作者: markpkyou    時間: 2011-10-22 16:17
Noir.KAZE 發表於 2011-10-22 16:15
是鬼但整set平既算數啦
淨係玩直路有跑track咁需要咬地

c兄有咩好介紹!?
作者: Noir.KAZE    時間: 2011-10-22 16:19
markpkyou 發表於 2011-10-22 16:17
c兄有咩好介紹!?

冇玩過唔知,sorry
Hooby Pro好似有d平價野,你自己去睇下
作者: 昌昌    時間: 2011-10-22 16:23
昌昌 發表於 2011-10-22 16:12
嘩...mark師兄好富有呢...!!

去新X友問下,佢會答到你..
作者: Allan007    時間: 2011-10-22 16:38
markpkyou 發表於 2011-10-22 16:10
我好中意係馬路上玩hw120a+8.5t stock直飛.所以一般玩3~4次就磨哂一套呔...
一係玩有紋胎East Coast 有冇相 ...

East Coast胎係咁樣既,唔係好記得幾錢lu,大約百一、二蚊一套連胎同鈴啦。
East Coast.jpg
登錄/註冊後可看大圖