RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 太耐無玩mini-z [打印本頁]

作者: 1999    時間: 2011-10-25 21:36
標題: 太耐無玩mini-z

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

我架前七....仲用緊am27...中學個時唔食飯唔買模型先買到個3racing 94mm mm mount...點知身邊班fd就唔玩orz...

入正題啦 各位師兄 ,我想重新玩過mini-z, 想問係kws 紅色sp 2.4G個set剩車架係米awd?  如果我想玩dirft為主,有無大約用幾多budget? 因為看到各位師兄架令車實在太令人手癢orz.....

另外有個好低能的問題(我是新手) AM同2.4G操控係米差好遠? 因為我用am環境稍細/控無咩電就打哂震又唔直...

唔該哂師兄們!
作者: ttprince    時間: 2011-10-25 21:56
ching 全部mr01??
作者: photocatcher    時間: 2011-10-25 22:13
用過2.4G後,你一定唔會用返am,就準來講,兩者已經無得比,都唔好講反應那一個好啦!
作者: tiger1    時間: 2011-10-25 22:21
2.4 better
作者: niwadaisuke    時間: 2011-10-25 22:23
1999 發表於 2011-10-25 21:36
我架前七....仲用緊am27...中學個時唔食飯唔買模型先買到個3racing 94mm mm mount...點知身邊班fd就 ...

我都玩DRIFT架
DRIFT都係要等MA015返貨,有排都未有貨..MA015+GYRO+BEARING+飄移車太+殼 大約千五至千六啦我o個時買左
作者: 1999    時間: 2011-10-25 22:25
ttprince師兄:" 我有一部mr02 幾部01"

photocatcher:"咁如果玩dirft 用2.4g約莫幾錢?"

tiger1 師兄:" 原來我同你同一日註冊 咁下架新車應該2.4lu!"
作者: Dicklam    時間: 2011-10-25 22:33
MA015 - $1200
控(最平既kt18)-$4xx
飄移車太+殼 - $200~300
師兄預$2xxxbudget

作者: 1999    時間: 2011-10-25 22:58
如果我想要
http://www.kyosho.com/common/image.php?id=129182

同EX5UR呢?
作者: 寇仲    時間: 2011-10-26 00:25

登錄/註冊後可看大圖

這支點睇?
作者: tenmaoroen    時間: 2011-10-26 08:38
回復 1999 的帖子

呢架係最新MA015 DWS, 日本11月先出 (20,790円)
香港唔知幾時有呢????

作者: 1999    時間: 2011-10-26 12:43
寇仲師兄:"紅色ex5 超型 不過budget最多4k 所以orz......

tenmaoroen :"ma015dws主要係用來跑定drift?哈"
作者: tenmaoroen    時間: 2011-10-26 14:59
回復 1999 的帖子

兩樣都得....
睇你點set
作者: 2slow    時間: 2011-10-26 15:10
回復 1999 的帖子

budget 4K 其實執支2手EX-10 + AWD + option都得啦
作者: hmchoi    時間: 2011-10-29 09:41
Hahaa I have that too....but the evo.

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2