RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: EXOTEK F103 Conversion Kit [打印本頁]

作者: lcman    時間: 2012-1-1 15:58
標題: EXOTEK F103 Conversion Kit
請問廣華街哪裡有得賣?
作者: Allan007    時間: 2012-1-1 16:06
lcman 發表於 2012-1-1 15:58
請問廣華街哪裡有得賣?

理論上淨係得食粥有得賣。
作者: albertau2011    時間: 2012-1-1 16:12
Allan007 發表於 2012-1-1 16:06
理論上淨係得食粥有得賣。

how much , c hing
作者: longman0072    時間: 2012-1-1 16:16
103 都算上一代既車, 仲咁大投資落去??
作者: lcman    時間: 2012-1-1 16:41
我對F1認識淺薄,可能F1R比較適合。最重要是可用大磚鋰電。
作者: tnrryan    時間: 2012-1-1 17:08
F104像真,F103好跑
作者: ken6159    時間: 2012-1-3 09:56
F103 is the King of F-1 on the racing track
作者: lrr174    時間: 2012-1-3 14:46
longman0072 發表於 2012-1-1 16:16
103 都算上一代既車, 仲咁大投資落去??

請問F103GT後繼車是..?
(I very like 尾驅 + LM車殼)
作者: kevin-ysl    時間: 2012-1-3 14:53
孖星方面..似乎冇意思停產103,
2011重出左一兩架新套裝!!
加上唔貴...有幾大部份又可以同104共用...
投資103 or 104...我認為冇所謂!!
我兩架都有keep...兩架都唔同性格!!好好玩~~~
作者: chacha    時間: 2012-1-3 15:22
lrr174 發表於 2012-1-3 14:46
請問F103GT後繼車是..?
(I very like 尾驅 + LM車殼)

考慮下呢架復刻版
http://www.tamiya.com/japan/prod ... one_ts020/index.htm
作者: chacha    時間: 2012-1-3 15:52
F103RS 基本上都係 F1 車架,舊版係跟膠呔,復刻係跟海綿呔
作者: 1524    時間: 2012-1-4 00:23
睇完RCMAN介紹.....好衝動tim
作者: tiger1    時間: 2012-1-4 08:01
1524 發表於 2012-1-4 00:23
睇完RCMAN介紹.....好衝動tim

What did RCMAN say??
作者: 威威    時間: 2012-1-4 11:50
今期rc man 介紹三部F1車好正值得睇
作者: 威威    時間: 2012-1-4 11:54

回復 lcman 的帖子

師兄exotic 103同F1R套kit都可以用方型鋰電,只不過F1R最新產品可以改落103或104都得,但價錢好似有百零二佰元距離

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2