RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手,入门点买? [打印本頁]

作者: yjp031    時間: 2012-2-23 16:21
標題: 新手,入门点买?
Zero s架,加其它1500左右一套。点买?玩漂移同跑街,吾洗专业,业余玩玩。
作者: kevin-ysl    時間: 2012-2-23 17:41
業餘請用TT01好~~~
作者: paperlong    時間: 2012-2-23 18:11
630車架!!電變摩打套裝700 手制430 電200-500 差機350 車殼100已經最平..!如果系又唔想砌,田宮TT01 1400個隻套裝咯!!剩買電同差
作者: yjp031    時間: 2012-2-23 18:40
回復 paperlong 的帖子

我想砌!好想!但个价好高!有冇底D啊!
作者: paperlong    時間: 2012-2-23 22:13
yjp031 發表於 2012-2-23 18:40

我想砌!好想!但个价好高!有冇底D啊!

630都ok啦!一系買架789蚊tt01連殻砌咯
作者: yjp031    時間: 2012-2-23 22:33

系车架?有马达冇?
作者: asaq-wong    時間: 2012-2-23 22:47
買TT01 XB套裝,包控,接收,電變,電,servo,即買即玩。
你又可以打散佢自己砌,換bearing!慳番d錢用黎買鋰電,鋰電充電机~
作者: paperlong    時間: 2012-2-23 23:47
asaq-wong 發表於 2012-2-23 22:47
買TT01 XB套裝,包控,接收,電變,電,servo,即買即玩。
你又可以打散佢自己砌,換bearing!慳番d錢用黎 ...

你去偉矮啦  個樹乜野套裝TT01連手制都有,,

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2