RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: TT-01大師再戰天水圍,不過結果都係一樣(有片) [打印本頁]

作者: chukachun    時間: 2012-4-9 02:08
標題: TT-01大師再戰天水圍,不過結果都係一樣(有片)
今次大師作出調整,冇再出動MP3,齒比就用智慧齒,今次最好笑就係大師有新秘訣,就係沙宣定型水,在比賽開始前,大師從佢個大袋特然拎左支野出黎,係大家都以為呔水之際,大師竟然同我地講呢支係沙宣定型水,噴係條呔到會咬地好多....

都係睇片先啦...排位第三架就係大師了,最後反車,之後要自已走去汁車個

所以好對唔住,大師的超級高速入灣,永不cup車的setting已不功自破,請有比到錢的朋友可以用呢條片去向大師退錢了

http://www.youtube.com/watch?v=7Zk3t9OCm8M&feature=youtu.be
作者: 丘比凸    時間: 2012-4-9 02:13

回復 chukachun 的帖子

大師絕招係偷Track?
我見佢10隻灣9隻都偷,,,,但一樣輸
作者: wongbunny    時間: 2012-4-9 02:21
佢支專用 o太 水先更...我差d味跑都死係佢手上..你地話..咁樣唔放到一地水都唔得..不過我地片個時..係有少少雨..可能佢支野..係特別武器..全天候 o太 水..呀!!唔係..係定型水至真..我現在心裡面得一個字...就係個(服)字
作者: wongbunny    時間: 2012-4-9 02:32
我地那位第1都沒咩所謂..重點係..我地就鬥得好斯文..怕撞親大師就唔好啦..
不過頭車位師兄..恭喜..下次我地自己再片過..
作者: Dickyyim03    時間: 2012-4-9 02:39
o下~佢冇MP3點算呀?平衡唔到重量喎,最重要就係冇歌聽!!!
咁點得架!!佢舊白插NiMH電咁重,咁唔掂喎大師!!
又話今日玩高速飄移定車前後珠9T?又話極速傳說又盛咁?
好彩我冇來o者,唔係真係失望而回.......
不過定形水有得諗喎,點解我之前諗唔到呢?唔知用髮泥又得唔得呢?
呢一刻,我個心充滿感嘆號同問號!
正所謂~一練七傷,七者皆傷....
啤~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: wongbunny    時間: 2012-4-9 02:41
push!!!!哈哈哈
作者: MW_jai    時間: 2012-4-9 02:52
sori ar 我接手拍個陣已經唔知邊部係頭車啦
作者: hinwong    時間: 2012-4-9 02:54
好正...下次用髮泥啦.....定型水梗係輸啦....
作者: Dickyyim03    時間: 2012-4-9 03:02

oh~~~~can give you GATSBY ~~~ GATSBY ~~~GATSBY
登錄/註冊後可看大圖