RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: CHing,學生新手想玩下圖中(帖中)越野車,要點整BUDGET AROUND $300,THX [打印本頁]

作者: yungho    時間: 2012-5-10 01:01
標題: CHing,學生新手想玩下圖中(帖中)越野車,要點整BUDGET AROUND $300,THX
學生新手想玩下圖中越野車,要點整BUDGET AROUND $300,thx

登錄/註冊後可看大圖

http://www.youtube.com/watch?v=pShxtYEFjEE&feature=fvwrel

作者: superman    時間: 2012-5-10 01:10
你指慢爬類? $300 淨車好似要等有心人放二手了, 反而千鬆 d 就好小小
仲有未計電同叉機喎, 家下學生哥用 4-5k電話嗎?
作者: kevin-ysl    時間: 2012-5-10 01:23
出黎做野先啦~~~
作者: hei_choro    時間: 2012-5-10 03:00
$300唔好話CC01
吉x島買部1:10都買唔到
作者: memberbilly    時間: 2012-5-10 05:45
淘寶有. 外型差不多. 但性能差好遠
作者: ebe    時間: 2012-5-10 07:15
$300 is unable to play R/C
作者: bbcc2200    時間: 2012-5-10 08:44
yungho 發表於 2012-5-10 01:01
學生新手想玩下圖中越野車,要點整BUDGET AROUND $300,thx

http://www.youtube.com/watch?v=pShxtYEFjEE ...

學生哥哥, 300蚊玩吾到的, 最平全套$1500左右
作者: BUNNYYUEN    時間: 2012-5-10 09:32
鴨寮街有一部二佰幾,都有慢爬feel全set齊控差電,有朋友買咗俾個仔玩,佢有玩開遙控都話 ok ,再吾系攞啲利是錢加零用錢呀反錢呀用番啲cheap 電話,賣晒啲iphone嚟買啦,現今社會系現實嘅,乜都要錢買,仲系好貴添
作者: Mkflee    時間: 2012-5-10 09:51
US 300 就得!! 試吓問爸爸借零用先
作者: Chrischu33    時間: 2012-5-10 10:47
$300? u r joking
作者: Evo露筍    時間: 2012-5-10 11:14
會唔會我地理解錯左, 佢話點整budget around $300, 冇話全部budget......
不過講真......當你現成有架慢爬或CC01, $300 都唔夠買架LR3返黎改(加多$80就可以....)
作者: yukyuk    時間: 2012-5-10 11:39
係咪打少左個零??
作者: superman    時間: 2012-5-10 12:52
其實,車唔算貴,但每次去kws都好似供車會,一定放底幾百先走倒
玩落計翻條數都好金,但有時買咗好多無謂野多
作者: pokapi    時間: 2012-5-15 02:38
呢個價錢無可能玩到,係無可能
作者: momolala    時間: 2012-5-15 04:18
依加D學生

我唔論玩皮革,玩牛仔褲,玩車仔,
都遇到依D人, 買對鞋, 都竟然可以問個SALES有沒得平,
唔係冇零用錢GA WOR, 但10個煲,9個蓋都冇,
仲要依加D文化...幾百蚊 I.T.買件TEE ,几千買對FBT 就多多都有,....
唉,路係自己揀, 太多選擇,就要學懂取舍,
我十几年前小學玩四驅車都一个月洗三幾百啦,老豆老母返工,我放左學要自己煮飯食先有錢玩車仔架!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2