RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 假日帶架 LAZER ZX到倉走翻轉 [打印本頁]

作者: mcb    時間: 2012-7-4 09:27
標題: 假日帶架 LAZER ZX到倉走翻轉
不過技術差,隻殼撞到爛晒,如果各Ching 想入倉玩懷舊車,不要星期日玩,太多車,尤期是油雞,最好行曰玩,入倉玩車真的好玩,go ,go ,go
作者: tiger1    時間: 2012-7-4 10:44
how did this lazer compare with the new buggies?? still can compete??
作者: madlax    時間: 2012-7-4 11:12
20年車壞左無零件都幾大獲
作者: Joseph888    時間: 2012-7-4 11:14
不如下次安排一個局,一齊入倉跑懷舊車
作者: speedo    時間: 2012-7-4 11:46
Good try bor. i am restoring my lazer ZX as well.
作者: samchung90    時間: 2012-7-4 13:34
有時都幾矛盾... 懷舊車雖然我儲左好多架, 花左好多心機同$$買零件返新, 但又唔捨得攞去放.. 只係在屋企慢速前後前後... 其實我應該搵一架係粗玩的... 過下癒都好....
作者: emaxxyeung    時間: 2012-7-4 15:42
samchung90 發表於 2012-7-4 13:34
有時都幾矛盾... 懷舊車雖然我儲左好多架, 花左好多心機同$$買零件返新, 但又唔捨得攞去放.. 只係在屋 ...

早就應該係甘啦,
二個星期後啦,等去完旅行返來,就準備放架834 + RC10 入倉。

作者: tiger1    時間: 2012-7-4 17:07
834, good ar c-hing
作者: ZX-R    時間: 2012-7-4 18:13
回復 mcb 的帖子

good idea ~
作者: minimini    時間: 2012-7-4 22:53
what electronics are you using ??
作者: tiger1    時間: 2012-7-5 07:00
good question minimini c-hing
作者: beat    時間: 2012-7-5 09:57
回復 mcb 的帖子

勇氣可嘉,師兄
作者: emaxxyeung    時間: 2012-7-5 10:16
Lazier 戰鬥力強橫,有足夠能力應付。
作者: Joseph888    時間: 2012-7-6 09:00
emaxxyeung 發表於 2012-7-4 15:42
早就應該係甘啦,
二個星期後啦,等去完旅行返來,就準備放架834 + RC10 入倉。

師兄記得Call我,最好平日
作者: chris_mtx    時間: 2012-7-6 21:43
我都要帶我個仔去感受下先,師兄度有無位泊車呢?
作者: rodmanwing    時間: 2012-7-9 15:58
so cool ahhh
作者: optionhouse    時間: 2012-7-10 12:35
我都有部零件ZX沉睡中, 睇黎都要搞一搞重振雄風先得
我覺得八月之後星期六好適合, 因淨電車, 期望來個懷舊車大戰

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2