RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 以前D車速同現在冇刷真係差好遠 [打印本頁]

作者: KYOSH0    時間: 2012-9-2 01:30
標題: 以前D車速同現在冇刷真係差好遠

http://www.youtube.com/watch?v=HLna06qZBN8&feature=relmfu
時代不斷進步
作者: scale_rc    時間: 2012-9-2 02:14
Andy Lam 就係食粥 andy ??
作者: Allan007    時間: 2012-9-2 09:33
scale_rc 發表於 2012-9-2 02:14

知道N-Dee叫咩名啦
作者: f-16    時間: 2012-9-2 10:41
我都想講
作者: whatafather    時間: 2012-9-2 10:56
摩打,電池外,車架驅動亦大有進步
作者: gtimax    時間: 2012-9-2 15:28
scale_rc 發表於 2012-9-2 02:14

佢真係一代車神, 我以前見過佢都仲有鬥車,真係一見難忘, 比起上面套片仲要勁, 香港只有alan yau 可以同佢比一比, 但段速,追車,過車都係andy勁D !
作者: scale_rc    時間: 2012-9-2 17:45

佢好似都仲有玩 mini touring.......見佢同其他客交流 setting 心得

"廣華街郭富城" 果然唔係浪得虛名~~~
作者: Allan007    時間: 2012-9-2 19:43
f-16 發表於 2012-9-2 10:41
我都想講

「學民思潮」係唔係佢創辦架?
作者: 龜速隊長    時間: 2012-9-2 22:02
佢最多只可以創辦(學能高潮)
作者: f-16    時間: 2012-9-2 22:58
gtimax 發表於 2012-9-2 15:28
佢真係一代車神, 我以前見過佢都仲有鬥車,真係一見難忘, 比起上面套片仲要勁, 香港只有alan yau 可以同佢 ...

佢而家仲有冇玩?
作者: westcott    時間: 2012-9-3 00:48
嘩,速度差很多,請問師兄當年的A組賽同現在的那種賽事速度相同?
作者: ym34    時間: 2012-9-3 18:09
looks like no traction, hence no one full power

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2