RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Hobby Wing EZRUN 60A v2.1無感電變可以upgrade 咩version既firmware? [打印本頁]

作者: kep    時間: 2012-9-7 08:48
標題: Hobby Wing EZRUN 60A v2.1無感電變可以upgrade 咩version既firmware?
Ching ,
Hobby Wing EZRUN 60A v2.1無感電變可以upgrade 咩version既firmware?可以有turbo及進角玩嗎?
如果可以我想 買張LCD card upgrade

Thanks a lot
作者: KENNY110    時間: 2012-9-7 09:16
無感唔得
作者: kep    時間: 2012-9-7 12:03
咁我即係買LCD Card都冇用啦><
作者: kkchung    時間: 2012-9-7 12:20
kep 發表於 2012-9-7 12:03
咁我即係買LCD Card都冇用啦>

沒有turbo(動態進角)
而進角調整在程式卡的 9. Timing 便是。
作者: kep    時間: 2012-9-7 12:30
kkchung 發表於 2012-9-7 12:20
沒有turbo(動態進角)
而進角調整在程式卡的 9. Timing 便是。

KK Ching,我set過好似冇乜分別咁,其實分別係邊?
作者: kkchung    時間: 2012-9-9 11:33
kep 發表於 2012-9-7 12:30
KK Ching,我set過好似冇乜分別咁,其實分別係邊?

正常越高極速越快,越熱及用電也較多。而效果會因所用的電池、馬達及車子調整而影響。
作者: yuenchitat    時間: 2012-9-9 14:44
先係麼打蓋度加十零度再調ESC試下分別有無多的。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2