RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 想買車.邊架好 [打印本頁]

作者: sam    時間: 2013-2-13 22:03
標題: 想買車.邊架好
想買車.邊架好・想聽下各C兄意見
SERPENT S411 ERYX
Team Magic E4RS II
VBC Racing Wildfire
其他
作者: mikeroro    時間: 2013-2-13 22:20
R1
作者: 老鬼    時間: 2013-2-13 22:30

三部都無玩過,E4RS II見KK師兄砌左部都幾好咁,但純個人喜好都會買VBC
作者: carven.chow    時間: 2013-2-13 22:53
S411 新車戰績不錯
作者: Noir.KAZE    時間: 2013-2-13 23:06
如果411膠件冇改良到,個人會BUY TM同VBC
TM個價仲做到咁靚XD
但係依家parts貨源未穩定/肯定情況下,我會揀VBC

話說TM轉左代理,parts可能會比以前多同平
可以等得既不妨等下,睇定d先再諗
作者: sam    時間: 2013-2-13 23:36
Noir.KAZE 發表於 2013-2-13 23:06
TM個價仲做到咁靚XD
但係依家parts貨源未穩定/肯定情況下,我會揀VB ...

蛇仔D膠件是否很易爛.我睇其他post DC兄講就話VBC膠件很趣・
但蛇仔零件貴嗎?(對XRAY)
作者: Raikkonen    時間: 2013-2-13 23:51
VBC
作者: Noir.KAZE    時間: 2013-2-13 23:54
sam 發表於 2013-2-13 23:36
蛇仔D膠件是否很易爛.我睇其他post DC兄講就話VBC膠件很趣・
但蛇仔零件貴嗎?(對XRAY) ...

我玩開VBC,膠件冇特別脆,我淨係爛過一隻轉向杯一隻尾hub,冇啦
蛇仔一定平過Xray
作者: sam    時間: 2013-2-14 14:35
Noir.KAZE 發表於 2013-2-13 23:06
TM個價仲做到咁靚XD
但係依家parts貨源未穩定/肯定情況下,我會揀VB ...

咁算唔算改良咗

登錄/註冊後可看大圖