RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 我想問下tko在那裏??? [打印本頁]

作者: ceoceoceo    時間: 2006-11-27 03:04
標題: 我想問下tko在那裏???
有無人答我話比我知點去???????
作者: eason    時間: 2006-11-27 03:05
tko = Tseung Kwan O = 將軍澳
作者: ftbingobingo    時間: 2006-11-27 03:58
玩沙地通常去將軍澳工業村
作者: lun0727    時間: 2006-11-27 09:36
如果你冇車入去好5方便....
<如果我無記錯>巴士星期一至5  由07:00-09:00再由1700-1900<半個中頭1班>
星期六日就得番下5冇埋上5個班...
再5係你很寶林飛的..應該5太貴..
作者: ceoceoceo    時間: 2006-11-28 00:09
標題: 回復 #4 lun0727 的帖子
咁美孚果到橋底點去
作者: lokterry    時間: 2006-11-28 06:10
原帖由 ceoceoceo 於 2006-11-28 12:09 AM 發表
咁美孚果到橋底點去

係荔枝角公園個滾軸溜冰場同埋個籃球場中間有條小路可以穿入去
籃球場既後面,跟住你面向住鐡絲網向右手面行,你就見到有一個位係冇左鐡絲網既
咁你入左去之後就到啦~~
(如果你係橋底向住右手面的方向行過去你可能會見到有條TRACK係度tim)
如果仲係唔明既話.........你msn我,我再詳細d講你知

[email protected]

作者: lun0727    時間: 2006-11-28 10:09
標題: 回復 #5 ceoceoceo 的帖子
重有1定要星期日去..平日去會比人趕-.-
作者: lun0727    時間: 2006-11-28 10:10
lok~
聽日eric要番工...咁點~?.?
作者: ceoceoceo    時間: 2006-11-30 00:12
標題: 回復 #6 lokterry 的帖子
明晒啦thx^^
作者: lokterry    時間: 2006-11-30 02:40
明晒就好啦~~~
咁你想係美乎玩定係tko玩先??
如果sunday就去tko啦~~
我地差唔多個個星期都去~
作者: lokterry    時間: 2006-11-30 02:41
原帖由 lun0727 於 2006-11-28 10:09 AM 發表
重有1定要星期日去..平日去會比人趕-.-

lun~~
咁你今個sunday去唔去呀??

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2