RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 聖誕/新年 前後買車(RTR) 價錢會唔會有分別? [打印本頁]

作者: hyhy    時間: 2006-12-24 00:13
標題: 聖誕/新年 前後買車(RTR) 價錢會唔會有分別?
各位大大,
小弟新仔一名
想買架 mini-z 玩 o下,
以價錢睇 MR02 會便D,
睇性能AWD勁D
邊架arm我地D新仔.

想知道 聖誕/新年 前後買車(RTR) 價錢會唔會有分別 ?

仲有KWS邊間鋪頭老實D?
作者: 清清    時間: 2006-12-24 00:19
價錢就唔會有大改動架喇,因為已經無嘜錢兼

基本上做生意明買明賣無話老唔老實,做生意邊個唔想搵多d錢
作者: hyhy    時間: 2006-12-24 00:34
原帖由 清清 於 2006-12-24 00:19 發表
價錢就唔會有大改動洵陘w經無嘜錢兼

基本上做生意明買明賣無話老唔老實,做生意邊個唔想搵多d錢

咁 清清 大大,
呢家 MR02 同 AWD 大概賣緊咩價, 買車有咩留意?

買番離, 有冇咩要執? 同埋我見KWS的RTR的車殼好似冇乜選擇, 係我睇錯?
作者: terencelyl7411    時間: 2006-12-24 12:22
原帖由 hyhy 於 2006-12-24 12:34 AM 發表

咁 清清 大大,
呢家 MR02 同 AWD 大概賣緊咩價, 買車有咩留意?

買番離, 有冇咩要執? 同埋我見KWS的RTR的車殼好似冇乜選擇, 係我睇錯?

MR02   HKD$800   RTR set
AWD   HKD$1080  RTR set
你可以試下同 d 老闆講話要第二隻殼得吾得,我係車中X 試過一次得

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2