RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Xray T4 2014 有無JV試車報告 [打印本頁]

作者: rcbody    時間: 2013-10-23 21:59
標題: Xray T4 2014 有無JV試車報告
請問有師兄分享 Xray T4 2014試車後感?
咁快有幾架二手T4出手,唔好跑?正打算舊T4換2014...
作者: kennywch    時間: 2013-10-23 23:07
多人賣咪好囉!其他人又可以用合理價錢買到頂級車,放番出去又唔駛咁傷。
作者: putian    時間: 2013-10-24 08:42
好似二手係2013喎
作者: rcbody    時間: 2013-10-24 09:09
putian 發表於 2013-10-24 08:42
好似二手係2013喎

http://rc-evo.com/xbbs/forum.php?mod=viewthread&tid=302138&highlight=t4%2B2014
http://rc-evo.com/xbbs/forum.php?mod=viewthread&tid=302782&mobile=yes
仲有啲已取消post

作者: leongeric    時間: 2013-10-24 14:57
絕對好跑,超值

作者: rcbody    時間: 2013-10-24 17:05
leongeric 發表於 2013-10-24 14:57
絕對好跑,超值

唔該師兄!想問用原裝setting好跑嘛?有無咩要OP..如彈弓anti rollbar之類?何否分享吓呢...thx
作者: leongeric    時間: 2013-10-24 17:29
你用原裝setting 玩盡架車先option la
作者: rcbody    時間: 2013-10-25 00:18
leongeric 發表於 2013-10-24 17:29
你用原裝setting 玩盡架車先option la

thx ching .. 但想問T4 2014 尾帶有改良或轉款嗎? 2013時新車落地唔夠十排電就斷喎..唔駛改?

作者: leongeric    時間: 2013-10-25 12:57
rcbody 發表於 2013-10-25 00:18
thx ching .. 但想問T4 2014 尾帶有改良或轉款嗎? 2013時新車落地唔夠十排電就斷喎..唔駛改? ...

呢D咁基本問題,你都吾識??? 尾帶yokomo ,arc 蛇都得,總之3m189size 就啱用,乜都問,問又懷疑

作者: rcbody    時間: 2013-10-25 13:30
ching 呢個唔係識唔識既問題,而係我都未買架新車返嚟,試問我又點知佢有無改左條帶呢?就係連尾帶咁小事都唔見你答,偏偏你路過又留低六隻大字,有啲懷疑你係咪打手啫,論壇就緊係比人提問家喇,你唔喜歡絕對可以唔答,偏偏你又嚟答,唔係個個師兄都好似你咁高姿態擺晒款囉
作者: 銀魔鬼    時間: 2013-10-25 14:00
xray打手
作者: leongeric    時間: 2013-10-25 14:27
rcbody 發表於 2013-10-25 13:30
ching 呢個唔係識唔識既問題,而係我都未買架新車返嚟,試問我又點知佢有無改左條帶呢?就係連尾帶咁小事都唔 ...

個個玩xray 都知佢條尾帶吾襟 一定換yokomo 尾帶或arc
我並不是乜乜打手,又不是乜高姿態。你吾啱聽i'm so sorry
其實每款車都有好多 option 件,並不是要全部換晒先至為最好
最緊要係setting option 野係加強

作者: 銀魔鬼    時間: 2013-10-25 14:46
leongeric 發表於 2013-10-25 14:27
個個玩xray 都知佢條尾帶吾襟 一定換yokomo 尾帶或arc
我並不是乜乜打手,又不是乜高姿態。你吾啱聽i'm s ...

多謝師兄分享

作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 15:03
唔好買Xray呀,又貴又無二手價,一味襟又好跑又易set!
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 15:15
二樓板上唔實都跑到架,呢d車買唔過架
作者: leongeric    時間: 2013-10-25 15:16
oolongtea 發表於 2013-10-25 15:03
唔好買Xray呀,又貴又無二手價,一味襟又好跑又易set!

師兄,我懷疑你係打手

作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 15:23
leongeric 發表於 2013-10-25 15:16
師兄,我懷疑你係打手

師兄, 我家吓叫人唔好買喎
作者: rcbody    時間: 2013-10-25 15:25
leongeric 發表於 2013-10-25 14:27
我並不是乜乜打手,又不是乜高姿態。你吾啱聽i'm s ...

thx...希望各位師兄繼續分享心得!

作者: 銀魔鬼    時間: 2013-10-25 15:37
oolongtea 發表於 2013-10-25 15:15
二樓板上唔實都跑到架,呢d車買唔過架

咁真係麻麻地

作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 15:41
銀魔鬼 發表於 2013-10-25 15:37
咁真係麻麻地

係喇,呢D車求其鴛鴦674都行得直,笫二D車就唔得架喇,所以唔好買呀!

作者: rcbody    時間: 2013-10-25 15:41
oolongtea 發表於 2013-10-25 15:23
師兄, 我家吓叫人唔好買喎

http://rc-evo.com/xbbs/forum.php ... d=302797&mobile=yes

ching 你賣架T4 2013好好價喎,xray點會唔值錢呀?
加啲錢直頭夠買銀魔鬼師兄架2014喇

作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 15:46
rcbody 發表於 2013-10-25 15:41
http://rc-evo.com/xbbs/forum.php ... d=302797&mobile=yes

ching 你賣架T4 2013好好價喎,xray點會唔值 ...

我呢架嗌高D等人講價嘛!走都走唔切呀!

作者: rcbody    時間: 2013-10-25 16:53
我覺得你地幾個咁老友,打個電話就有友情價喇!駛咩係網到討價還價!直頭老友到幾個前鋒打一個,不如唔好再去車場改去足球場喇,記得去大球場唔好去第到,因為果道無晒啲草,啱晒你地,唔駛浪費左其他好地方,自以為有技術,但缺品德,枉為人兄,比面就叫你ching,你地自己要出醜唔該x遠啲,唔好浪費左工房呢個好地方。
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 17:29
師兄點答你先滿意呀,個位師兄話好你又話人打手,我叫唔好買你又唔滿意又話人缺德,多謝都冇句!你檢討下自己先喇!
作者: rcbody    時間: 2013-10-25 17:42
oolongtea 發表於 2013-10-25 17:29
師兄點答你先滿意呀,個位師兄話好你又話人打手,我叫唔好買你又唔滿意又話人缺德,多謝都冇句!你檢討下自 ...

係囉,檢討吓你地自己先,當人地個post係咩先啦!你係我個post道玩,仲不停抽水,我係咪仲要當你神咁拜,今晚燒多幾住比你先一次過多謝你!
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 17:46
rcbody 發表於 2013-10-25 17:42
係囉,檢討吓你地自己先,當人地個post係咩先啦!你係我個post道玩,仲不停抽水,我係咪仲要當你神咁拜, ...

我一向都有檢討自己,一句攻擊既說話都冇,而你呢,打手,缺德都寫得出,工房就係比你呢類人浪費!

作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 17:49
你覺得我抽你水係你自己心理問題而做成,我對T4評價係實話實說!
作者: rcbody    時間: 2013-10-25 18:26
[唔好買Xray呀,又貴又無二手價,一味襟又好跑又易set!]
[二樓板上唔實都跑到架,呢d車買唔過架]
[係喇,呢D車求其鴛鴦674都行得直,笫二D車就唔得架喇,所以唔好買呀!]....
呢啲就係你講過既說話,你自己咩心態你自好清楚!
你都玩開呢架車,仲賣舊換新,果頭貴賣呢頭又話架車唔值錢,自相矛盾,仲要不停咁講啲挑釁人既說話,何解會咁,單單打打咁幼稚,原本上出面個師兄say 左sorry,我都跟手示意say thx當無事!偏偏你又再係到生事,我真係唔想再同你啲無品人浪費時間!

作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 18:31
師兄,你win喇,你慢慢自慰喇!
作者: rcbody    時間: 2013-10-25 18:33
oolongtea 發表於 2013-10-25 18:31

你快啲去死喇扑街
作者: rcbody    時間: 2013-10-25 18:35
oolongtea 發表於 2013-10-25 18:31

死遠啲死去日本玩,唔好左住香港啲車場
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 18:57
rcbody 發表於 2013-10-25 18:35
死遠啲死去日本玩,唔好左住香港啲車場

最帕你斷尾帶阻住其他車咋

作者: rcbody    時間: 2013-10-25 19:50
oolongtea 發表於 2013-10-25 18:57
最帕你斷尾帶阻住其他車咋

你係神嚟既吖嘛!識飛既!玩車唔會撞架車永世唔爛既!咁巴閉唔駛買parts唔駛換車既,玩車唔好帶工具,神又邊駛整車,下次比人見你整車實笑死你,如果咁啱同場你就真係小心我地呢啲咁低級既玩家會唔小心撞到你架神枱級既車
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 20:48
你顧掂你自己先喇,駛唔駛教你點整尾帶呀
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 20:50
我唔會好似你咁小氣既,想要尾帶冇咁易斷就唔好校咁緊,就算你咒我4567如果你問我問題我都好樂意話你知既
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 20:57
仲有頭尾帶要經常檢查,唔好玩到斷先換,如果唔係有機會掃pully
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 20:59
話你知工房打手只有一位,佢攞正牌既,以後唔好立亂話人係打手呀
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 21:13
工房之前都有好多師兄樂意作答新人問題,之不過好多新人係唔係都少人,攪到而家D師兄都唔敢出聲,一出聲就比人話乜話七!
作者: rcbody    時間: 2013-10-25 22:31
咪就係有你呢啲咁既人出現,所以先會有人比人少囉
作者: rcbody    時間: 2013-10-25 22:46
攪壞晒啲風氣,攪完事又扮清高,真係服左你,臉皮幾尺厚,去度另一架車既post都仲要單單打打,果頭又講到自己幾偉大,兩個成隻烏咀狗咁,[兩個7head]死埋一齊就啱晒喇!
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 23:17
rcbody 發表於 2013-10-25 22:46
攪壞晒啲風氣,攪完事又扮清高,真係服左你,臉皮幾尺厚,去度另一架車既post都仲要單單打打,果頭又講到自 ...

約你放車大家研究,睇下邊個死狗先
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 23:23
金牌打手快D出嚟講兩句
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 23:41

唔識set車就謙虛D,你咁爆咀冇人會教你set車架,唔好以為係度問報告就索到料,你架英國旗T3同14係兩回事,係咁叻就出架14寫報告喇,駛乜扮蟹吖
作者: rcbody    時間: 2013-10-25 23:49
死性不改,牛屎一樣,講極你都係咁死撐,你以為自己玩車勁就係神,香港地大把人勁過你,覺得自己勁就可以四圍寸人,你呢啲人永遠都唔會有人睇得起你,你唔係好似啲小學生咁幼稚吓嘩,講道理唔夠人講就叫人出嚟隻揪,你呢啲人死十次都唔知自己衰...小學雞(唔好玩車..去養雞喇)
作者: rcbody    時間: 2013-10-25 23:53
oolongtea 發表於 2013-10-25 23:41
唔識set車就謙虛D,你咁爆咀冇人會教你set車架,唔好以為係度問報告就索到料,你架英國旗T3同14係兩回事, ...

你唔識就唔好又扮嘢喇..英國旗果架係pancar,你咁叻搵架T4裝呢個殼裝落架車到去搵人鬥車喇
作者: oolongtea    時間: 2013-10-25 23:54
rcbody 發表於 2013-10-25 23:49
死性不改,牛屎一樣,講極你都係咁死撐,你以為自己玩車勁就係神,香港地大把人勁過你,覺得自己勁就可以四 ...

就算你粗言穢言講到尾你咪又係唔識set車!呢度係工房,你除左識講三字經仲識乜呀!

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 00:00
你講人地勁過我係事實,但至少我勁過你,我約你呀,你咁惡唔係驚呀?
作者: rcbody    時間: 2013-10-26 00:14
hohohoho...識set車就叫勁呀?你快啲搵個捐入去喇,井底之蛙,讀多幾年書學吓你品得先喇...正垃圾(對你呢啲不知所謂既人,三字經都嫌少)
作者: rcbody    時間: 2013-10-26 00:18
oolongtea 發表於 2013-10-26 00:00
你講人地勁過我係事實,但至少我勁過你,我約你呀,你咁惡唔係驚呀?

我驚你LO味唔夠勁...咪影衰我啦!你係都要比機會人地小你,你係咪變態架
作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 00:21
rcbody 發表於 2013-10-26 00:18
我驚你LO味唔夠勁...咪影衰我啦!你係都要比機會人地小你,你係咪變態架

講到尾先知你係縮頭烏龜

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 00:25
rcbody 發表於 2013-10-26 00:18

我都無話錯你,你真係好識得自慰(自我安慰)

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 00:37
唔講喇,費是金牌打手炒尤,話我恰縮頭龜!
作者: rcbody    時間: 2013-10-26 01:16
呵呵呵..最勁係你..比埋個將你(2013evo比人少得最多將)...
唔駛鬥..一定係你win囉,唔怕醜既你就慢慢係度嘈,比多啲人見識吓你啲神級醜態,等你啲朋友從新認識一吓你,我聽日唔駛開工,慢慢睇你點出醜
作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 11:00

有報告啦
http://rc-evo.com/xbbs/thread-302950-1-1.html
作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 11:41
rcbody 發表於 2013-10-26 01:16
呵呵呵..最勁係你..比埋個將你(2013evo比人少得最多將)...
唔駛鬥..一定係你win囉,唔怕醜既你就慢慢係度嘈 ...

自慰龜,今日放假?挑你機呀,係咪驚呀?我唔怕醜架,唔識set車咪教你囉!

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 11:48
自慰龜最終對住電腦屏自慰一番,不敢接受挑機,正一懦夫!
作者: rcbody    時間: 2013-10-26 17:01
oolongtea 發表於 2013-10-26 11:48
自慰龜最終對住電腦屏自慰一番,不敢接受挑機,正一懦夫!

傻site今日咁好天梗係去左JV放車喇,唔通好似你咁犯賤小完自己又再等人小你,咪諗咁呆9喇,為你啲不知所謂既人影響我玩車既心情,你留係屋企打菲基打飽佢喇,變態佬,又要扮勁又要吋人,比人篤爆又要發爛渣,唔好再做香港人喇,睇嚟你都係強國既A貨種,一樣咁賤,咩 ..諗住落嚟搶埋個車場,比埋個墳場你,日日上住香比你拜你做A神..醒吓喇攪屎棍
作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 17:16
rcbody 發表於 2013-10-26 17:01
傻site今日咁好天梗係去左JV放車喇,唔通好似你咁犯賤小完自己又再等人小你,咪諗咁呆9喇,為你啲不知所 ...

算吧喇!
自慰懦夫龜

作者: rcbody    時間: 2013-10-26 17:27
死埋一邊,要死就死遠啲,唔知撞咩邪撞着你啲衰神..

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 17:32
傻site今日咁好天梗係去左JV放車喇,唔通好似你咁犯賤小完自己又再等人小你,咪諗咁呆9喇,為你啲不知所 ...

你個post出左3日,終於有報告喇
http://rc-evo.com/xbbs/thread-302950-1-1.html

作者: sykwok    時間: 2013-10-26 17:33

你理得人地玩車係咪"最叻"啫,最重要叻過人嘅係唔係你本人先?

如果你係勁過佢就唔駛喺度講粗口啦,
傻西似乎係你自己喎.

問嘢問到你咁真係不知所謂
既然自己已經有答案為乜仲要開post問呢?

作者: sykwok    時間: 2013-10-26 17:37
rcbody 發表於 2013-10-25 16:53
我覺得你地幾個咁老友,打個電話就有友情價喇!駛咩係網到討價還價!直頭老友到幾個前鋒打一個,不如唔好再去 ...

有冇諗過自己點解冇朋友?

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 17:38

唔識set車,行都行唔直
淨係識講粗口扯開話題掩飾自己係:
自慰懦夫縮頭龜

作者: rcbody    時間: 2013-10-26 18:10
sykwok 發表於 2013-10-26 17:37
有冇諗過自己點解冇朋友?

我唔係要祈視啲叻與唔叻既人,唔果佢係你既post攪事仲要四圍攪,你先會感受到佢幾克人憎..
作者: rcbody    時間: 2013-10-26 18:15

唔該各位睇番14,15,16,17,20樓,當初係邊個差隻腳落嚟挑釁人??
作者: sykwok    時間: 2013-10-26 18:19
師兄,良兄認真咁答,
但比你說成打手.
如果換轉你朋友比人屈係"打手",
你又會唔會出聲呢?
玩車求開心啫,
有機會玩車遇見,
交流下,
開開心心玩一日吧
作者: sykwok    時間: 2013-10-26 18:30
rcbody 發表於 2013-10-26 18:10
我唔係要祈視啲叻與唔叻既人,唔果佢係你既post攪事仲要四圍攪,你先會感受到佢幾克人憎.. ...

網上世界,
邊個係好人?
邊個係衰人?
到玩車遇到問題時,
睇下邊個幫你,
又或者邊個點你,
再下定論吧

作者: rcbody    時間: 2013-10-26 18:47
sykwok 發表於 2013-10-26 18:19
師兄,良兄認真咁答,
但比你說成打手.
如果換轉你朋友比人屈係"打手",

多謝師兄既好意先!良兄 我都同你講聲唔好意思,我份人係比較疑心重,直腸直肚!
至於果個..我呢世都無可能會同咁既人做朋友,識我既朋友就知十年都聽唔到我講幾句粗口,佢就真係攞嚟衰..
你幾位間中我都見到你地玩車,手車係快係叻,但偏偏係果個係網上啲人品咁差啫

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 19:53
rcbody 發表於 2013-10-26 18:47
多謝師兄既好意先!良兄 我都同你講聲唔好意思,我份人係比較疑心重,直腸直肚!
至於果個..我呢 ...

收檔啦你,我一句粗口都冇講過呀,都一樣可以收你皮!
我真係懷疑你冇賓州(一D男人既勇氣都冇),冚個龜殻上JV B場啦
以後叫你:

自慰懦夫賓州less龜

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 20:05
呢度係工房,everything about RC,唔識嘢就客氣D問人,你識講粗口同上JV行兩個圈仲識乜?比你係度吹贏又點,咪一樣係隻龜,SY同我係度見人寫小學雞己無數次,唔該你有時間學下set車,搵日挑我機仲好喇!
作者: Allan007    時間: 2013-10-26 21:02
rcbody 發表於 2013-10-25 18:26
[唔好買Xray呀,又貴又無二手價,一味襟又好跑又易set!]
[二樓板上唔實都跑到架,呢d車買唔過架]
[係喇,呢D車 ...

師兄,我都爬到70樓先回你。呢幾句係褒係貶你唔係分唔到呀?
作者: rcbody    時間: 2013-10-26 21:06
Allan007 發表於 2013-10-26 21:02

聽者有意..實際係點問佢個心

作者: rcbody    時間: 2013-10-26 21:10
oolongtea 發表於 2013-10-26 20:05
呢度係工房,everything about RC,唔識嘢就客氣D問人,你識講粗口同上JV行兩個圈仲識乜?比你係度吹贏又點 ...

唔該你收皮喇仲扮可憐,唔通你係我個post串我先就得??仲有你先係29樓 講果幾句唔係侮辱人既說話,我之前果句用x回你,對你啲咁無品又串既無謂人已經好客氣...先撩者賤,唔小番你我都對唔住自己!仲要係其他版開埋啲斷章取義既post反轉話人,咁幼稚既行為,試問你既eq又有幾高,桃機都講得出口,明眼人都睇到你eq又有幾高...你估電影咩,你唔係以為我係成日鬧人果啲人吓話,請你睇番我啲舊post有無鬧過人有無串過人有無唔客氣對人,次次都say thx唔該人,我都有答人問題..問既人梗係唔識唔清楚先問,
唔通我又要好似你咁係#19樓串人{呢D咁基本問題,你都吾識??? 尾帶yokomo ,arc 蛇都得,總之3m189size 就啱用,乜都問,問又懷疑}帥兄聽者有意,你以為你出口就係幫朋友,一嚟就咁輕挑既態度,我覺得你似撩交打多啲,我啲朋友唔出聲,因為佢地唔似你呢種人

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 21:10
Allan007 發表於 2013-10-26 21:02

佢識鬼睇咩!D新仔乜都唔識,問大左,所以咪以為我玩佢囉!

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 21:14
rcbody 發表於 2013-10-26 21:10
唔該你收皮喇仲扮可憐,唔通你係我個post串我先就得??仲有你先係29樓 講果幾句唔係侮辱人既說話,我之前果 ...

唔該你喇,有要人比意見,唔啱聽就話人打手,跟住少人,係你自己乜都唔識所以覺得冇面,你估你樓主大哂咩!

作者: Allan007    時間: 2013-10-26 21:14
oolongtea 發表於 2013-10-26 21:10

真熱鬧,XRAY真係入得過
作者: rcbody    時間: 2013-10-26 21:15
oolongtea 發表於 2013-10-26 21:10

(D新仔乜都唔識) <<<< 呢啲咪就係你對其他人既本質同態度囉
作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 21:16
Allan007 發表於 2013-10-26 21:14
真熱鬧,XRAY真係入得過

我部T3仲係度架,留番玩17.5na超齒比!

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 21:17
rcbody 發表於 2013-10-26 21:15
(D新仔乜都唔識)

咁你係新仔嘛,有乜問題?我都係新仔

作者: Allan007    時間: 2013-10-26 21:19
(D新仔乜都唔識)

又唔使咁敏感嘅,咁做人好辛苦。
作者: Allan007    時間: 2013-10-26 21:20
oolongtea 發表於 2013-10-26 21:16
我部T3仲係度架,留番玩17.5na超齒比!

我仲有兩部T3
作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 21:20
(D新仔乜都唔識)

你自己把尺點量你自己知,就算人地話我係人渣屎忽佬咪笑下算喇,教埋你,做人同玩車都要有EQ,輸車好多時係輸EQ架!

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 21:21
Allan007 發表於 2013-10-26 21:20
我仲有兩部T3

喂,17.5na超齒比有冇興趣?

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 21:24
仲有我己經叫其他師兄唔好圍你架,費事人多蝦人少
作者: rcbody    時間: 2013-10-26 21:43
咁多謝呀..原來你都開始知道咩叫衰..咁我留多啲版面比你係道慢慢出醜...他日你有d咩出醜我再慢慢幫你倣做report,你放心..以你做人既態度應該唔駛等幾耐

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 21:45
rcbody 發表於 2013-10-26 21:43
咁多謝呀..原來你都開始知道咩叫衰..咁我留多啲版面比你係道慢慢出醜...他日你有d咩出醜我再慢慢幫你倣做re ...

咁你備定D粗口,我會日日玩Q你

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 21:47
rcbody 發表於 2013-10-26 21:43
咁多謝呀..原來你都開始知道咩叫衰..咁我留多啲版面比你係道慢慢出醜...他日你有d咩出醜我再慢慢幫你倣做re ...

你永遠係我心目中係一隻:
新仔自慰但又冇賓州用懦夫龜

作者: rcbody    時間: 2013-10-26 21:58
oolongtea 發表於 2013-10-26 21:47
你永遠係我心目中係一隻:
自慰但又冇賓州用懦夫龜

你放心我好淸楚自己既事..你真係咁想睇埋啲核突既野咪留個電話係度,叫我幫你轉貼去成人區..
係咁先喇傻佬...大把時間你慢慢出醜

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 22:03
rcbody 發表於 2013-10-26 21:58
你放心我好淸楚自己既事..你真係咁想睇埋啲核突既野咪留個電話係度,叫我幫你轉貼去成人區..
係咁先喇傻佬 ...

縮頭賓州自慰懦夫龜又扯開話題喇,呢度係工房呀,講RC㗎,幾時同我挑機呀,今日JV有冇阻住人呀?

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 22:08
rcbody 發表於 2013-10-26 21:58
係咁先喇傻佬 ...

好喇,淨係叫你做懦夫喇!
上JV有冇買多幾條尾帶呀?

作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 22:29
懦夫樓主,快D出來比我玩喇!好悶呀!
作者: oolongtea    時間: 2013-10-26 22:38

人地RCxx都夠膽用TT01上JV挑機,呢條懦夫同肥西一様膽小如鼠真係冇賓州用!
作者: tekin708    時間: 2013-10-27 04:55
良哥肯教你,  你就虚心聽同做, 良哥成日去車場玩車同鬥車, 有好多寶貴數據, D數據係要用時間同錢换返黎。
小弟经常请教良哥, 真系受益良多。

Rcbody兄, 小弟唔知你玩車有幾耐, 越玩得越耐, 越感受到经驗同數據之重要, 小弟之前都交唔少學費同時間。

做新手又好, 高手又好, 虚心请教和發問糸最重要。 自視過高只會原地踏步。甚至退步。
作者: oolongtea    時間: 2013-10-27 13:03
仲兄乜鬼吖,懦夫龜自慰自到斷左氣,冇鞋挽躆走喇!
作者: racart    時間: 2013-10-27 15:25
RCBODY 唔好講太多無為嘅說話係就出嚟玩番轉唔好係到做小朋友LA.
作者: leongeric    時間: 2013-10-27 15:36
tekin708 發表於 2013-10-27 04:55
良哥肯教你,  你就虚心聽同做, 良哥成日去車場玩車同鬥車, 有好多寶貴數據, D數據係要用時間同錢换返黎。
...

源兄,小第吾係好叻咋,勁嘅人大有人在及多謝你的讚賞

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2